SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamyon Şarampola Yuvarlandı, 2 Kişi Öldü

0
Güncellendi - 2021-08-07 17:34:40
Kamyon Şarampola Yuvarlandı, 2 Kişi Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Pütürge ilçesinde yoldan çıkarak şarampole yuvarlanan kamyonda bulunan 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı. 

Kaza, Malatya-Pütürge Karayolu üzerindeki Pütürge ilçesinin Ormaniçi mahallesinde meydana geldi. Ramazan Demirkol yönetiminde 06 GPS 54 plakalı kamyon virajı alamayıp şarampole devrildi.  

Kazada Ramazan Demirkol ve kamyonda bulunan Celal Bent olay yerinde hayatını kaybetti, Kamyondan yaralı olarak çıkartılan Zeki Bent ise 112 ambulans ile Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevk edildi. 

Kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Abdullah Kaya (2 yıl önce)
    Bu yolu kullanmayanlar ahkam kesmesin. bu viraj ve 500 metre ilerisindeki köprünün virajında kaç kişi öldü ben sayamam. her yıl en az 4-5 ölümlü kaza olur. Maden çeken kamyonlar olsun diğer sürücüler açısından olsun bu virajlar çok büyük risk oluşturuyor. Yerinde inceleme yapılmadan çözüm sunulmaz. doğal koşullar ne kadar uygunsuzsa da bu olumsuzlukları bertaraf etmek için alınan önlemler o kadar baştan sayma, ypatık demek için yapılmıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet yuksel (2 yıl önce)
    Cumartesi o yoldaydım kamyonlar yolun hükümdarı olmuş yani canını seviyorsan kenara sen çekilecen yoksa keyfin bilir mantık bu
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Bu kadar trafik kazası ve bu kazalarda can kaybı olan başka bir ülke varmıdır merak ediyorum , kazaların büyük çoğunluğu sürücü hatalarından kaynaklanıyor , aşırı süratli ve gerekli dinlenmeyi yapmadan yorgun araç kullanıyoruz,kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum ailelerine başsağlığı diliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Pütürge yolunda kamyonlara ceza yazılsa, yeni bir pütürge kurulur
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah Kaya (2 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    olayın kamyon cezalarıyla ne alakası var anlamadım? açıklar mısın?
    0
    0
    Yanıtla