SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamyonet Bariyerlere Çarptı.. 1 Ölü 2 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da lastiği patlayan kamyonetin yol kenarındaki bariyerlere çarparak ters dönmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, saat 10.45 sıralarında Sivas-Malatya karayolu Sütlüce mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, A.K. idaresindeki Ford marka 44 EJ 377 plakalı kamyonet, Sivas istikametine seyir halindeyken sol arka tekerinin patlaması sonucu yolun sağında bulunan bariyerlere çarparak ters döndü.

Kaza sonrası olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kazada, araçta bulunan 35 yaşındaki Eser D. olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan araç sürücüsü ve araçta bulunan A.B. sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

İha- malatyahaber.com

[caption id="attachment_401769" align="alignnone" width="1285"] MALATYA'DA LASTİĞİ PATLAYAN PİKABIN YOL KENARINDAKİ BARİYERLERE ÇARPARAK TERS DÖNMESİ SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 1 KİŞİ ÖLDÜ, 2 KİŞİ YARALANDI. (HASAN ERYILMAZ/MALATYA-İHA)
Malatya'da lastiği patlayan kamyonetin yol kenarındaki bariyerlere çarparak ters dönmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.[/caption]

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Taylor (2 yıl önce)
    Çöşnük kavşağı adeta kaza için ben burdayım diyor .Yolcu alan ve indiren araçlar yolda adeta tehlike saçmakta biran evvel bu araçlara cep yapılmalı..
    0
    0
    Yanıtla