SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamyonun Freni Patladı... 6 Yaralı

0
Güncellendi - 2021-02-08 07:45:47
Kamyonun Freni Patladı... 6 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde freni patlayan kamyonun devrilmesi sonucu 6 kişi yaralandı.

Malatya'dan Kayseri istikametine giden Mehmet Can Aydoğdu idaresindeki 49 AAJ 516 plakalı kumaş yüklü kamyon, Karşıyaka Mahallesi'nde freninin patlaması sonucu devrildi.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis, jandarma, itfaiye, Karayolları ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Kamyonda sıkışan sürücü Aydoğdu ile 2'si kadın, 3'ü çocuk 5 kişi kurtarıldı. Tedbir amacıyla hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kamyondan dökülen kumaşlar nedeniyle Malatya-Kayseri D300 kara yolunda ulaşım kontrollü sağlanıyor.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • EROL (3 yıl önce)
    Bazen pahalı diye eleştirdiğimiz TÜVTÜRK istasyonları olmasa daha cok kazalar meydana gelir.Son yillarda freni patlayan kamyon kazasi fazla duymadık. Gercekten muayene pahalı ama arabanın ne eksiği varsa goruyoruz.Daha önceleri ruhsatı gönderip parayı ödeyip muayene yaptiriyorduk.O dönemler iyi değildi.
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (3 yıl önce)
    allah allah demek freni patlamış hayret mubarek kamyon değilde sanki şehirler arası otobüs çok geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • TUNCAY (3 yıl önce)
    Her şeye bi cvp vermişsin eyvallah ama sonunda ki Nerde bunun milliliği ve çağ atlaması gibi lafların sebebi ne ola ???
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)
    burası düz yol.frenle ne alakası var.burada gaza basılır,frene değil.yük gereğinden fazla.yolcu sayısı otobüs firmalarını kıskandıracak kadar çok.Çok geçmiş olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    Bir insana 40 gün delisin denildimi o insan deli olur derlerdi gerçekmiş o ata sözü Fren balonmu ki patlasin yilardir o söze inandik 45 yildir almanyadayım bir defa olsun fren patlaması olmadı duymadım 1,3 tonluk araca 4 ton 7,5 tonluk kamyona 12 ton Yük yükleyen beyler birde bununla böbürlenen kişiler önce beyniniz sonra freniniz patliyor Nerde bunun milliliği birleri açiklasin çağ atlamak Böylemi
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamyoncu kara ambar (3 yıl önce)44 FFM isimli kullanıcı yorumuna
    Senin orda tuzun kuru gelirin iyi burda lastik bakım bir ton para adamcağız da ne kadar Fazla taşırsam kar hesabı yapıyor resime bak çaresizliğin resmî çömelmiş biri duruyor arabalar eski milletin gücü yok Yoksa o adamda biliyor yükün fazla olduğunu
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuzun kuru filan düzme ezber sözler Kendinin ve de başkalarının sağlığı cebinde önce olmalı Bu kafa bu hale getiriyor cüzdan değil Vicdan olmalı o zaman insan oluruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Darendeli (3 yıl önce)
    Aracın fireni patlasa bile, burası kaza olacak bir yer değil. Düz yol yani, araç bir süre gider durur. İlginç bir kaza.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu araçlar havalı frenlidir. Hava hattı patlasa bile el freni ters çalıştığı için durdurabilir. Ancak el fren hattı patlarsa çok tehlikeli araca takla attırabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • pütürgeli (3 yıl önce)
    gözel ülkemin gözel ailesi gözel insanlarına çok geçmiş olsun allah kurumuş hiç birine birşey olmamış çok şükür
    0
    0
    Yanıtla