SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kanadı Kırık Serçe İçin Polisten Yardım İstedi

0
Güncellendi - 2021-03-01 01:10:23
Kanadı Kırık Serçe İçin Polisten Yardım İstedi
A- A+ PAYLAŞ

Bir genç gördüğü kanadı kırık serçe için Emniyet’ten yardım istedi. Emniyet ise ekip gönderip, kanadı kırık serçeyi Büyükşehir Hayvan Barınağına teslim ettirdi.

Yeşilyurt ilçesi Çilesiz Mahallesi Fahri Kayahan Caddesi üzerinde bir genç yerde kanadı kırık şekilde gördüğü serçe için 155 polis imdat telefonunu arayarak, yardım edilmesini istedi. Emniyet Haber merkezi ise bölgeye Emniyet Hayvan ve Doğa koruma ekibini gönderdi.

Hayvan ve Doğa koruma ekibi, tutanakla kanadı kırık serçeyi teslim alarak, tedavisinin yapılması için Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağına götürerek burada görevliye teslim etti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ersin (3 yıl önce)
    Allah böyle duyarlı gençleri başımızdan eksik etmesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    Selam kardeşim seni tebrik ediyorum o kuşun derdine deva oldun Allah da seni darda koymasın görüşmek üzere...
    0
    0
    Yanıtla
  • Adnan Harta (3 yıl önce)
    Duyarlılığı dan dolayı bugencimize ,ilgi ve alakalarından dolayı Malatya emniyeti hayvan ve doğa koruma ekibinede teşekürler ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (3 yıl önce)
    Gönlü güzel kardeşim helal olsun sana
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Helal olsun kardeşim Allah işini gücünü rast getirsin.
    0
    0
    Yanıtla