SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müdürden Mektup Yazan Öğrenciye Ziyaret

0
Güncellendi - 2021-03-24 02:04:04
Müdürden Mektup Yazan Öğrenciye Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Bostanbaşı İlkokulu birinci sınıf öğrencisi Selen Sezer yarıyıl tatilinde bir hikaye kitabı yazdı ve hikaye kitabı ile birlikte bir de mektup yazarak, İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay’a gönderdi. İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay kendisine hikaye ve mektup yazan öğrenciyi okulunda ziyaret etti.

Bostanbaşı İlkokulu birinci sınıf öğrencisi Selen Sezer yazdığı mektupta, “Öğretmenim bize hikaye yazma ödevi verdi. Ben de hikaye kitabı yazdım. Herkes çok beğendi, bende hikaye kitabımı size hediye etmek istiyorum. İnşallah beğenirsiniz, çünkü çok sevinirim.”

İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, kendisine mektup yazan öğrenciye sürpriz yaparak, öğrenciyi sınıfında ziyaret etti ve yazdığı mektup ve hikaye kitabı için teşekkür etti. Bostanbaşı ilkokulu öğrencisi Selen Sezer ve sınıf arkadaşlarıyla bir süre sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay öğrenciler ile yakından ilgilenerek kitap hediye etti. Ardından özel eğitim sınıfını ziyaret ederek, özel öğrenciler ile bir araya geldi. Özel öğrenciler ile birlikte etkinlik yaparak, öğretmenlerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay öğrenciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız