SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kaosa Fırsat Vermeyeceğiz'

0
Güncellendi - 2021-02-08 01:03:43
'Kaosa Fırsat Vermeyeceğiz'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Battalgazi İlçe Gençlik Kolları tarafından, Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör atanmasının ardından yapılan protestolarla ilgili olarak polis kontrol noktasında basın açıklaması yapıldı.  İlçe Başkanı Harun Erdem tarafından yapılan basın açıklamasında, "Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan'ın, devletimizin, polisimizin yanındayız" denildi.

Battalgazi İlçe Gençlik Kolları yöneticilerinin de katıldığı basın açıklamasında, "Boğaziçi Üniversitesindeki olayların ana konusunun rektör ataması olduğunu bir takım gruplar topluma lanse etmektedir. Ancak meselenin rektör olmadığı, ülkemizi karıştırmak olduğu açıkça ortadadır. Kaos ortamı çıkarmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Sizlerin elinde taş sopa vardır! Bizlerin elinde kalem vardır! Sizler ülkemize zarar verirsiniz. Bizler ise vatanımız için canımızı veririz Burada polisimizin yanında sizlere sesleniyoruz. Ülkemizi kaosa sürüklemeye çalışan marjinal grupların ayak oyunlarına gelmeyin. Öğrenci görünümlü teröristlerin sizi kullanmalarına izin vermeyin. Dini ve kültürel değerlerimizi ayaklar altına alınmasına karşı dik durun." ifade ve iddialarına yer verildi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Hepimiz aynı gemideyiz. Hepimiz akrabayız. Hepimiz aynı ülkenin evlatlarıyız. Ne oldu anlamıyorum. Savaşa mı gidiyoruz. Herkes anayasaya ve yasalara bağlı hareket ettiği sürece bir sorun olmaz bu ülkede. Cumhurbaşakanı yasaya göre atamasını yapar. Memnun olmayanlar da yasaya uygun olarak protesto hakkını kullanabilir. Herşey yasaya uygun olduğu sürece sorun çıkmaz. Hepimiz kardeşiz. Düşmanlarımızı sevindirmeyelim. Düşmanlarımıza fırsat vermeyelim.
    0
    0
    Yanıtla