SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kapalı Köy Yolları Açıldı

0
Güncellendi - 2017-01-15 18:34:02
Kapalı Köy Yolları Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Hafta başında ilçelerin büyük bölümü ile yüksek kesimlerde yağan kar ile birlikte kar küreme ve tuzlama çalışmalarını geceli-gündüzlü yapan Büyükşehir Belediyesi, kapanan yolların tamamını ulaşıma açtı.

150 civarında kırsal mahalle yolunda 2500 kilometre dolayında yol açma çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi, fırtına ve tipiden dolayı tekrar kapanan yolları açık tutabilmek için gün içerisinde bazı yolları birkaç defa açmak zorunda kaldı.

Özellikle Malatya’nın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, farklı birçok noktada çığ düşmesine de sebep oldu. Çığ tehlikesinin yaşandığı noktalarda uzun çalışmalar yapan ekipler, olayın tekrar yaşanmaması için kar yığınlarını dağıtmaya devam ediyor.

Çalışmalar sırasında zaman zaman tehlikeler atlatan, ekipler özellikle gece çalışmalarında büyük zorluk yaşamalarına rağmen işlerini aksatmadan sürdürmeye devam ediyorlar. Birçok acil çağrıya da müdahale eden ekipler, cenazelerin taşınmasına ve defnedilmesine de yardım ettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • kenan (7 yıl önce)
    Kapali koy yoluacilmis merkezi acmislarmiki koyu acalar baskanlar anca gitsin park bahce acilisi reklamiyapsin yolu gormesinler sabah aldiklari beddua onlarin 7 sulalesineyeter yazikya yazik
    0
    0
    Yanıtla