SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kaptan Adem'in Ziyareti Bizleri Mutlu Etti'

0
Güncellendi - 2021-10-20 08:29:16
'Kaptan Adem'in Ziyareti Bizleri Mutlu Etti'
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Kaptanı Adem Büyük, Cuma günü oynanacak olan Altay maçı öncesinde AKP İl Başkanı İhsan Koca’yı ziyaret ederek, takım forması hediye etti.  

AKP İl Başkanı İhsan koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Yeni Malatyasporumuzun Kaptanı Adem Büyük...Mücadelesi ve azmi ile takım arkadaşları ve hemşehrilerimizi mutlu eden Kaptanımız Adem Büyük'ün ziyareti bizleri de mutlu etti..” ifadelerini kaydetti.  

Ziyarette Kaptan Adem Büyük,  AKP İl Başkanı İhsan Koca’ya Yeni Malatyaspor forması hediye etti. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Sporcu (2 yıl önce)
    Adem büyük olarak gittiyse hiçbir sakınca yok istediği yere gidebilir ama Y.malatyaspor kaptanı olarak forma paylaşarak görüntü verirse bence olmaz futbola siyaset girer eğer maddi olarak Y. malatyaspora yardım edeceklerse etsinler kimseyi zahmete sokmasınlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın (2 yıl önce)
    Sen Malatyanin kaptanısın partilerin degil.Ziyaret niye acaba?Onu da açıklarsa iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyadan (2 yıl önce)
    büyük kaptan gönlümüzde yerin çok farklı, elbirliği ile takımı yukarılara taşıyın başarıların daim olsun,
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Gönül tarafsizlıktan yana tabiki,fakat ak partis veya siyah parti mevzu değil,kaptanın ziyaretinden yana eleştiriye de gerek yok anlamsız olmuş.en cok eleştiren kisilerdenim bu partiyi ve en son oy verecek kişilerden biriyim,abartmamak gerek.ayrıştırmamak gerek,tüm partileri yaşatan insan faktörüdür,saygı göstermek her insanın görevidir...
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Diğer partilerde uğrayıp oradan da destek al Adem
    0
    0
    Yanıtla
  • cemc (2 yıl önce)
    Birileri demişdır git ziyaret et diye...
    0
    0
    Yanıtla
  • ufuk (2 yıl önce)
    Seni arayan garibanların da telefonlarına çıkmıyorsun......
    0
    0
    Yanıtla
  • Adem sosyal hizmetler bakanımı,artık bu gariban hikayelerini birakın.insanlar para kazanir cok zengin olabilir fakat kimse kimseye herseyi yapmak zorunda degil,yardim etmek kişinin kendi takdiri ve Allahla kendi arasindadir,zorlayarak yalvararak olmaz....
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Adem daha ne yapsın... Sahada en gayretli futbolcumuz, tüm attığımız gollerin oluşumunda ya direkt ya da dolaylı katkısı mevcut. Baktı ki siyasilerden destek yok. Baktı ki taraftar takımı boşvermiş. Ellerini kollarını sıvamış Hükumet partisi İl Başkanını ziyaret ediyor. Bu Adem durmaz, bu adam kendini Malatyaspora adamış. Bu takım sene sonunda düşmemiş ve büyük takımlara kök söktürürse işte mimarı yukarıdaki Kaptan,dır. Sen bi danesin Adem Büyük, seni Yaradan Allah'a gurban. Ey taraftarlar uyanın ve takıma sahip çıkın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Shakiri (2 yıl önce)
    Büyük Kaptan !!! Saha içinde olduğu gibi saha dışında da elinden geleni ardına koymuyor. Seni seviyoruz, senin takımı sahiplendiğin gibi, taraftar olarak bizlerde tribünlerde takımı sahiplenirsek sıkıntılar o zaman geride kalacak.
    0
    0
    Yanıtla