SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kara Kaşımıza Gözümüze Bakıp Almadılar!"

0
Güncellendi - 2020-01-09 23:36:06
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un devre arası transferi Umut Bulut, takıma en iyi katkıyı vermek için elinden geleni yapacağını söyledi.

Misli TV’de Mutlu Ulusoy’a konuşan Bulut, hedefleri olan güzel bir camiaya geldiğini ifade ederek, ligi en güzel yerde tamamlamak, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise final oynayıp, kupayı almak istediklerini söyledi.

Bulut, ‘Transferinde Sergen Yalçın’ın etkisi var mı?’ sorusuna, “Sergen hocanın olduğu yerde oynamak ayrı bir keyif veriyor” yanıtını verdi.

Tecrübeli golcü, Ulusoy’un ‘Ben çok katılmıyorum ama yaşla ilgili yorumlar var, sen nasıl değerlendiriyorsun?’ sorusuna ise “Bende taraftar ya da antrenör olsam yaş konusunu düşünebilirim ama dünyada bunun örnekleri var. Ben her sene fiziki istikrarını koruyan ve her sene 30 maç üzeri futbol oynayan bir futbolcuyum. Tabi kara kaşımıza, gözümüze bakıp almadılar. İstatistiğimize, kişiliğimize, karakterimize ve takıma vereceğimiz katkıya bakarak alıyorlar. İnşallah burada en iyi şekilde oynayacağım” şeklinde yanıt verdi.

Bulut, 2019-2020 sezonunun ilk yarısı ve şampiyonluk yarışıyla ilgili ise “Şampiyonlukta sürpriz çıkabilir ama ikinci yarı her zaman farklıdır. Olursa tabi ki Türkiye’de Bursaspor bunu başardı, diğer Anadolu takımları neden başarmasın?” değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Adam 37 yaşında.bize geçmişi değil bundan sonra geleceği lazım.Hiçbir zaman mina ve hadebe için asla en küçük bir olumsuz görüş bildirmedim.Gökhan töre,yiğithan,ömer şişmanoğlu içinde aynı serzenişlerde bulunduk keşke haksız çıksaydık.özeleştiri yapmakla kötüleyip karalamak arasındaki farkı öğrenmelisiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Kara kaşına değilde bedava olduğun için aldılar.Kayseride çıktığın maçlarda sahada olduğun bile belli değildi.sanki inşattta çalışmaya gelmiş!
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekli Ali.... Uzun zamandır burada yorumları okuyorum. Sen ve senin gibiler futboldan ve kulüp yöneticiliğinden zerre kadar anlamayan insanlarsınız.(Taraftar demiyorum) Kariyeri belli ,bonservis parası ödemeden Umut alınıyor. Başka transferler yapılıyor hep muhalefet içindesiniz... Umut 'a pas gelir,orta yapılır O'da atar.Kayseri'nin durumu ortada.Takım oynuyor muydu? Gilherme transfer edildi.Bu kim ki? Boş beleş transfer dediniz.Mina,Hadebe için de aynı şeyler... Gilherme zaten bizde kiralık.Adam Türkiye de büyük takımlarda oynamak için geldim diyor.Talibi çıkarsa güzel bir ücret ile verilmesi çok mantıklı.Kulüp para kazanacak.Vermezsen oyuncu küserse oynar mı??? Bizim gibi Anadolu takımları satacağı oyuncularla ayakta kalır. Boş beleş,futboldan anlamayan yorumlar yazmayın.Büyük takımlar da dahil her yaptıkları transferler cuk oturmuyor. Galatasaray'da Babel,Andone,Emre Mor,Seri,Nzonzi,Jimy Durmaz vs vs.gibi. Fenerbahçe 'de Adil Rami,Moses,Nebil Dirar,İsla,Tolga Ciğerci vs vs. Taraftar olun.... Kombine alın.Maçlara gidin.Maçlarda çekirdek çitleyip tiyatro seyreder gibi seyredeceğinize tezahürrat yapın.Bunları yapamıyorsanız da biraz yapıcı eleştirilerde bulunun. Laf olsun torba dolsun diye yazmayın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sefa Bey , sizi yazdığınız yorumdan dolayı yürekten kutluyorum. Aylardır tüm Yeni Malatya Spor haberinden sonra bahsettiğiniz (sözde) taraftarların olumsuz yorumlarını okuyup nasıl böyle basit düşünüyorlar diye hayret ediyordum. Yüreğimize su serptiniz , bundan sonra da yorumlarınızı bekliyoruz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Süper yorum yapmışsınız malatyalı olarak teşekürler.Ne yazıkki herkes hoca ,herkes futbolun en iyisini biliyor benim güzel malatyamda
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (4 yıl önce)
    Helal olsun umut sen elinde geleni yap gerisini boş ver gerçekten mücadelen çok iyi ve beğeniyoruz
    0
    0
    Yanıtla