SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karayolları Projelerini Görüştüler

0
Güncellendi - 2021-01-02 06:18:54
Karayolları Projelerini Görüştüler
A- A+ PAYLAŞ

GÜRKAN İLE AKP VE MHP'Lİ OLMAYAN BAŞKANLAR YOK!. AKP Malatya Milletvekili – MKYK Üyesi Öznur Çalık’ın başkanlığında, Karayolları Bölge Müdürlüğü Yol Yapım Kontrol Şubesi’nde düzenlenen toplantıda, Malatya’daki karayolları yatırımlarının son durumu, Yeni Kömürhan Köprüsü açılış töreni ve Kuzey Çevre Yolu’nda gelinen aşamaya ilişkin durum istişare edildi. Toplantıya AKP’li ve MHP’li belediye başkanlarının dışındaki ilçe belediye başkanlarının davet edilmemesi dikkat çekti.

Karayolları 8. Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan’ın, karayolları projelerine ilişkin bilgi verdiği toplantıya, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Kale Belediye Başkanı Murat Koca, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz ve Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay katıldı.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından paylaştığı bilgide, Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkilileri ve ilçe belediye başkanları ile birlikte Malatya’daki karayolları projelerini istişare ettiklerini belirtti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar da sosyal medya hesaplarında aktardığı bilgide, “AK Parti Malatya Milletvekilimiz Sayın Öznur Çalık ile Kuzey Çevreyolu inceleme gezisine katıldı. Çalışmalarla ilgili bilgi aldık” dedi.

Sadece AKP’li ve MHP’li belediye başkanları

Malatya genelindeki karayolları projelerinin durumu hakkında yapılan istişare toplantısına Cumhur İttifakına mensup 7 AKP’li ve 1 MHP’li ilçe belediye başkanının katıldığı toplantıya, CHP’li Hekimhan, Arapgir ve Arguvan Belediye Başkanlarının yanı sıra Bağımsız Akçadağ Belediye Başkanının da davet edilmediği öğrenildi.

Toplantıda, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yer almaması da dikkat çekti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Mehmet Ali (3 yıl önce)
    BB Başkanı doğrudan MERKEZE bağlı olduğu için katılmıyormuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • mx (3 yıl önce)
    Ablam oturmuş başköşeye “arkadaşlar yol güzergahı şurdan geçsin, şurada şu kadar hazine arazisi, şu kadar halkın arazisi var” Projeyi kamuoyuna açıklamadan önce, masadakilere dönerek, “başkanım şurayı ben alayım, siz başkanım şurayı,başkanım şurası size, başkanım şurası da size, devir işlemleri bitsin sonra projeyi açıklarız, mutabık mıyız?” Hazirun hep 1ağızdan “nasıl uygun görürseniz başkanım” derler ve basının karşısına geçilir. “Gördügünüz üzre uzun ve verimli 1çalışma toplantısıydı, Malatyamıza hayırlı olsun.” açıklaması yapılır. Hangi parti olursa olsun böyledir. Çünkü kafa aynı kafa, motivasyon aynı motivasyon. Nasıl eğleniyor muyuz Malatya! Şen olasın şen olasın Malatya!Ablanız size kurban olsun! Malatya!Ablanız size kurban olsun!
    0
    0
    Yanıtla
  • mx (3 yıl önce)
    Gurkan Akpartili mi? Hangi partiye mensup olduğunu bilen var mı sahi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun BİNGÖL (3 yıl önce)
    CHP malatya da ilçe sayısını 3 e yükseltti siz böyle yaparsanız elinizdekilerde gider seçime az kaldı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    İşte bunların zihniyeti bu ötekileştirme ayrıştırma bizden olmayana yer yok siz devam edin bu düşüncelere bu yıl seçim var inşallah gideceksiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (3 yıl önce)
    bu ayrımcılık bu kin nedir sanki diğerleri başka ülkenin belediiye başkanları o zaman sizden olmayan belediyelerin tümüne kayyum atayın bitsin. sonrada ülkede demokrasi var dersiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat yamaci (3 yıl önce)
    Bu kadar kalabalık toplantıların açık alan haricinde yapılmaması gerekir. Hiç hoş bir görüntü değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (3 yıl önce)
    Şehir içinde yollar malesef çok kötü.seçimi beklemeden de yollar yapılabilir.ey şehr'ül emin ler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çevreyolu (3 yıl önce)
    ÇEVRE YOLU YAPIN. Bütün illere yapılan ama Malatya ya yapılmayan hep geride kalan Malatyamıza biran önce yapılmış olmalıydı...........
    0
    0
    Yanıtla
  • böyle ayrım yaparak kendilerinden uzaklaştırıyorlar.sonrada 2000 li yıllarda bize şöyle ayrımcılık yapıldı böyle oldu diye başlarlar söylemeye.peki sen ne yaptın.aynısını yapmadın mı şimdi.sen aynısını yapmayacağım diye 2002 de geldin.ama tıpkısının aynısı oldun.
    0
    0
    Yanıtla