SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kargo Kamyonunda Kaçak Sigara ve Tütün

0
Güncellendi - 2019-11-11 02:07:25
Kargo Kamyonunda Kaçak Sigara ve Tütün
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da jandarma ekipleri, bir kargo firmasına ait kamyonda 6 bin kilogram kıyılmış tütün, 5 bin 350 karton makaron, bin 650 adet pipo tütünü ele geçirdi.

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, istihbarı çalışmaları neticesinde Diyarbakır’dan Ankara’ya kaçak sigara, kıyılmış tütün ve makaron sevk edileceği bilgisini aldı. 

Jandarma ekipleri, Malatya’nın Kale ilçesi Kömürhan yol kontrol noktasında bir kargo firmasına ait kamyonu durdurarak, tütün köpeğiyle birlikte arama yaptı. 

Kamyonda yapılan aramada 6 bin kilogram kıyılmış tütün, 5 bin 350 karton makaron, bin 650 adet pipo tütünü, 350 paket kaçak sigara ve 78 adet makaron doldurma makinası ele geçirildi. 

Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldığı bildirildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Malatyanın yerlisi (4 yıl önce)
    Rahmetli neşet ertaşın tayyip erdoğan ile söyleşisi geldi aklıma.fukaranın sigarasına karışmayın artık elinizi çekin yakamızdan
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (4 yıl önce)
    dünya tütün devleri bunlara müsade edermi..olay bizim siyasetçi ile alakası yok güçlü olan bastırır zayıf olan ezilir
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail (4 yıl önce)
    Ya bırakın vatandaş tütün içsin. bunu da vergilendirin. elin gavurunun milyar dolarlık firmalarını korumayın. Artı Üretici ya Adıyaman ya Doğanşehir halk. Memleketin parası memlekette kalsın! Sigara Üretici firmaları dünyanın en büyük 100 firmaları arasında. siz bunları niye koruyorsunuz? Bir de sigaranın içinde bir sürü katkı maddesi var oysa bunlar doğal. Memlekette bir tane kafası çalışan siyasetçi yok mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen doğru söylüyorsun
    0
    0
    Yanıtla