SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Önce Karısını, Sonra Kendisini Öldürdü

0
Güncellendi - 2021-01-18 15:04:47
Önce Karısını, Sonra Kendisini Öldürdü
A- A+ PAYLAŞ

"BABAM ANNEMİ ÖLDÜRÜYOR!.." Malatya'da Cumartesi akşam saatlerinde meydana gelen olayda, imam nikahlı olarak birlikte yaşayan çift hayatlarını kaybetti. İlk anda, çiftin birbirlerini bıçakla yaraladıkları değerlendirilirken, daha sonra yapılan incelemede, şahsın kadını öldürdükten sonra boğazını keserek yaşamına son verdiği anlaşıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 18.30 sıralarında Yavuz Selim Mahallesi TOKİ 1+1 konutlarındaki bir apartmanın 4. katında yaşandı. Seyyar pazarcılık yaptığı öğrenilen 42 yaşındaki Hüseyin Ördek ile 3 çocuk annesi 39 yaşındaki Nergis Beyaz, 7 yaşındaki kızlarının önünde kavgaya başladı. Kavga sırasında Hüseyin Ördek, kadını bıçakladıktan sonra kendi boğazını kesti. Olaylara tanık olan kız çocuğu, apartmanın önünde oynayan abisine "Babam annemi öldürüyor" diye bağırdı. Bu sesler üzerine eve giden komşulara evdeki çocuk kapıyı açtı ve eve girenler çifti kanlar içerisinde buldular. Olayın 112 Acil ve polise haber verilmesi üzerine hemen ekipler olay yerine gittiler.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Hüseyin Ördek ve Nergis Beyaz kurtarılamayarak hayatlarını kaybettiler. Cenazeler, otopsi için Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı.

Ölen kadının ilk evliliğinden 2 çocuğunun bulunduğu, olaylara tanık olan kızının ise Hüseyin Ördek'ten olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili araştırma ve soruşturma, Cumhuriyet Başsavcılığı ve polis tarafından sürdürülüyor.

Burhan KARADUMAN, SG- malatyahaber.com

Nergis Beyaz ve Hüseyin Ördek (iha)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

31 yorum yapılmış

  • Unforgiven (3 yıl önce)
    Maddi zorluklar her zaman vardı,ama birbirini seven değer veren aile bireyleri mahalle yapısı vardı şimdi beton a gömüldü kimse kimsenin umurunda değil ve kimsenin kimseye tahammülü kesinlikle yok bu günler iyi günler gelecek çok daha kötü görünüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasevdalısı (3 yıl önce)
    Rabbim rahmet eylesin, çok ama çok üzüldüm... Geride kalanlara Allah sabır versin. :(
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Adem (3 yıl önce)
    Kimseye gerek yok abisi olarak ben sahip cikarim
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin kaynar (3 yıl önce)
    Allah tan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun inşallah geride Kalan evlatlarımıza Allah sabır ihsan eyle çok üzüldük çok
    0
    0
    Yanıtla
  • VATANDAŞ (3 yıl önce)
    Geride kalan o çocuklara yazık Allah yardımcıları olsun. Müslümanım diyen zenginler sahip çıksın. Ekonomik sıkıntılar Aile içinde huzursuzluğu neden oluyor, çoğu aileler ekonomik sıkıntılar yüzünden dağıldı dağılıyor. Buradan Tüm Siyasi Partilere Tüm Siyasetçilere sesleniyorum Diğer tarafta; Ahirette nasıl hesap vereceksiniz. Şu kısa ömür için ahiretinizi satmayın....
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhsin (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin adam müşterimdi iyi biriydi Allah affetsin günahlarını
    0
    0
    Yanıtla
  • Özer (3 yıl önce)
    Bizler Malatyalıyız. Bizler acıyı da sevinci de yürekten hissederiz. Böyle büyük bir acıyı okuyup sıcak evinde olayı farklı yerlere çekmek bize yakışmaz Allah devletimizden razı olsun çocukları korumaya almış. Ölenlere rahmet Yakınlarına Sabır diliyorum. Minik evlatlar ise bu büyük şoku inşaallah atlatıp normal hayata dönerler. Yakınlarına bu konuda büyük görevler düşüyor. Allah yardımcıları olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanın Yerlisi (3 yıl önce)
    Herkes kendini sorgulasın sadece bu haber üzerine konuşmuyorum genel manada bi bakalım neydik ne olduk nereye gidiyoruz.Aile kavramı neredeyse bitmiş sevgi saygı kalmamış kimse kimseyle dertleşemiyor kimse içini dökemiyor herkes sıkıntıda.kimse kimseyi sevmiyor ama herkes herkesle samimi.kimse tok değil ama herkes tok geziyor.kimse mutlu değil ama herkes mutlu.kimse kendini beğenmiyor ama herkes kendini beğenmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • ağzınıza sağlık kesinlikle katılıyorum.çok kötü günlerden geçiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeşim fikrine ve eline sağlık. Çok net açıklamışsın. Keşke söylediklerini dikkate alsa toplumumuz çok iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • serkan (3 yıl önce)
    Allah affetsin ..bir cozumu olmaliydi☹
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (3 yıl önce)
    Hemen hergün bu veya buna benzer haberler çıkıyor.yorumlardan da anlaşılacağı üzere bir çoğu ekonomik sebeplerden ötürü.allah bu millete yardım ede.bir çok aile banka kredisi borç batağında,birçok aile ucu ucuna yaşıyor,bir tökezlese hemen borca batacak.ülkenin ekonomisi iyi diyen her kimse yalan söylüyor.vatandaşın ekonomisi iyi olmasa ülke ekonomisi iyi olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (3 yıl önce)
    Önce karısını sonra kendini öldürdü dedik ve 2 3 gün sonra unuttuk. Arkaşlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr Kendimize gelelim İnsalar niye canı cıgeri çocuklarının annesini öldürüyor .Toplumda bu gibi vakalar artmaya başladı .Lütfeeeeen artık insana yatırım yapalım toplumun parasını betona ,faize israfa vermeyelim toplum çürüyooooooooooooor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (3 yıl önce)
    Anne baba öldü olan o üç cocuğa oldu.Bu yasadiklarini nasil atlatacaklar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Özhan (3 yıl önce)
    Arkadaşlar bilip bilmeden nasıl yorum yapabiliyorsunuz yok ekonomik sıkıntısı çekiyormuş falan filan ne olursa olsun insan öldürmenin bahanesi olamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya’lı (3 yıl önce)
    Allah affetsin çok üzücü bir durum . Aile içi şiddet , geçimsizlik günden güne çoğalıyor ve ne yazık ki bazıları dehşetle sonlanıyor . Yorumlara şöyle bir göz atınca ekonomi den ötürü açlık sınırından ötürü bu durumların olduğu yazılmış tabi ki bu da bir sebep lakin temelinde , insanlığımızı kaybettiğimizin , vicdanın değil de nefsimizin bizlere daha hakim olduğunu ve kalplerimizi körelttiğimizin gerçeğini değiştirmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Cenk (3 yıl önce)
    Gündemde Vatandaşın Maddi sıkıntıları değilde ,seçim.hesaplarini yapıyorlar.Aclik Parasızlık Geçim.sikintisi ,Vatandaşı Zora Sokuyor.Allah Rahmet Eylesin.Kavgamiz Ekmek Kavgası .Allah Geride Kalanlarina Sabır İhsan Eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (3 yıl önce)
    Insanlarn psikolojisi bozuldu her gün böyle olaylar yazık gerçekten yazık insanlar gergin psikolojik sıkıntılı
    0
    0
    Yanıtla
  • Nişan ŞİRİNYAN (3 yıl önce)
    Aile ve sosyal politikalar bakanlığı denilen kurum aygıt nerede.? Gelsin bu vatandaşın halini görsün yazıktır günahtır...
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (3 yıl önce)
    Ekmek parası olmazsa bu normaldir. Edevlette ilgisizlik var milleti işkura yolluyor sanki iş ilanı varmış gibi açız diyene engel koyuyorlar yazmasınlar diye edevlette
    0
    0
    Yanıtla
  • Eyvallah doğru..
    0
    0
    Yanıtla
  • Anne,baba, dedelerimiz çok mu varlık içindeydi ? Niye geçmişte böyle şeyler yaşanmıyordu? İşi sadece ekonomik sebeplere bağlamak kolaycılık olur. Hiç bir şey insan canına kıymayı makul gösteremez.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU (3 yıl önce)murat isimli kullanıcı yorumuna
    Boş yapma murat...
    0
    0
    Yanıtla
  • İyi mi olmuş diyelim, her ekonomik sıkıntı çeken birine mi zarar versin diyelim? Malatya platformu adlı kullanıcı... Ortada kalan 3 çocuk var. Yitip giden 2 can... Değer miydi ? Allah kimsenin başına vermesin...
    0
    0
    Yanıtla
  • alp (3 yıl önce)
    vatandaş bunalımda Allah yardımcımız olsun ekonomik kriz işsizlik parasızlık kavga gürültü zor
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU (3 yıl önce)
    Ne oluyoruz yahu. Ne bu şiddet Ne bu celâl...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hepsi ekonomik olumsuzluklar yüzünden. En son çare şiddet ve cinnet geçirme. Allah sabır versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • GENE GELDİM (3 yıl önce)
    Hayret ilk defa yapılan bir haberde olaya karışanların isim ve soyisimleri paylaşılmış tebrik ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • İki insan hayatını kaybetmiş , takıldığın şeye bak.Allah yardım etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Biri çıkar resme takar, biri isime takar, ya sabır ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Iki çocuk bir cinayete sahit olmus ortada bir dram var sen isimleri öğrendin ve olayı özetlemiş oldun tebrikler
    0
    0
    Yanıtla