SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karı- Koca Traktör Altında Can Verdiler

0
Güncellendi - 2021-03-31 03:56:58
Karı- Koca Traktör Altında Can Verdiler
A- A+ PAYLAŞ

TARLALARINA GİTMEKTE OLAN YAŞLI ÇİFT KAZA GEÇİRDİ.. Kuluncak ilçesinde devrilen traktörün altında kalan karı koca yaşlı çift hayatlarını kaybetti.

Kuluncak ilçesine bağlı Başören Mahallesi'nde yaşanan olayda, 85 yaşındaki Mehmet Şahin, eşi 80 yaşındaki Cennet Şahin'i de alarak arazilerine gitmek için 02 AL 760 plakalı traktörle yola çıktı. Direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu devrilen traktörün altına kalan yaşlı çift olay yerinde hayatlarını kaybederken, kazayı akşam saatlerinde tesadüfen olay yerinden geçen Mehmet Şahin'in yeğeni gördü.

Durum hemen sağlık ekiplerine bildirildi ancak olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri çiftin hayatlarını kaybettiğini tespit etti. Kaza yerine Büyükşehir Belediyesi Hekimhan Ekibi de giderek, çalışmalara katıldı.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından yaşlı çiftin cenazeleri otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • başörenli (1 yıl önce)
    aaa ben bu teyzeyi biliyom ne iyiydi be
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr. Feridun Nurettin (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun inşaallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Yeni traktörler için mecburi olan ve traktörün takla atmasını önleyen, devrildiğinde yaşam alanı bırakan sistem ne yazık ki eski traktörler için uygulanması mecbur bırakılmadı. Bu durum ülkemizde yaşanan bir çok kazanın ölümle sonuçlanmasına neden olmaktadır. Oysa o sistem traktörde olsa idi bu insanlar ölmeyecekti. Belki yaralı kurtulacaktı. Devlet bu duruma seyirci kalmamalı. Sayın vekiller bu konuda size iş düşüyor. Mecliste bir kanun teklifi vererek eski traktörler bu sistemin uygulanmasını mecburi kılabilirsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Yapılması gereken traktöre koruma demiri yapılması, sadece bu, sanayide yaptırsan 1000 lirayı geçmez. Her yıl sadece bu basit demiri yaptırmadıkları için onlarca insanımız hayatını kaybediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (2 yıl önce)
    Allah CelleCelaluhu Rahmet Etsin
    0
    0
    Yanıtla