SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karim Hafes 9 Golün Asistini Yaptı

0
Güncellendi - 2021-05-18 00:49:44
Karim Hafes 9 Golün Asistini Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Mısırlı oyuncusu Karim Hafes bu sezon ligde takımına 9 asistlik katkıda bulundu.

Yeni Malatyaspor’un 25 yaşındaki Mısırlı defans oyuncusu Karim Hafes, savunmadaki başarısının yanında hücum oyunuyla da dikkat çekiyor. 2020-2021 sezonunda 31 maça ilk 11’de başlayan ve 33 maçta görev alan Hafes, 2 bin 845 dakika oyunda kaldı. Mısırlı oyuncu bu karşılaşmalarda 7 sarı kart ve 1 kırmızı kart gördü. Rakip fileleri havalandırma başarısı gösteremeyen Hafes, takımına 9 asistlik katkıda bulundu. Başarılı oyuncunun Yeni Malatyaspor’la 31 Mayıs 2022 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • uğur türkan (2 yıl önce)
    Gönlüm kalmasından yana bu sezon hakkı ödenmez.Takıma olan katkısı yadsınamaz bir gerçek.Ama maalesef kulübün hali ortada yüksek ihtiamalle iş bilmez yönetim hafez ve hadebe'yi satarak yeni bir bütçe yapacak.Olur yine kalırsa da mutluluk duyarım.Ama giderse de yolun açık olsun hafez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Düzeltme fofana ve tete
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Bende kanatimi yazayım takımda kalması gereken futbolcular ertac hafez hedebe Semi yeter doğana adem mustafa bunlara dokunulmamış gerekir ben demiyorumki yuza yüz bu söylediklerim doğru bu benim kanaatim
    0
    0
    Yanıtla
  • Vasıl (2 yıl önce)
    Takımın en iyilerinden biri bence ; Kerim,Valıs, Hadebe ,Adem diğerleri ikinci ligde bile kadroya giremezler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Aşiretleri için teşekkür ediyorum ama o kanattan yediğimiz veya bu oyuncunun hatasıyla yediğimiz kaç gol var ...bu da hesaplandimi acaba...
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (2 yıl önce)
    kesinlikle sözleşme yenilenmeli
    0
    0
    Yanıtla