SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Karim Hafes'e Galatasaray da Talip' İddiası

0
Güncellendi - 2021-06-02 15:47:39
'Karim Hafes'e Galatasaray da Talip' İddiası
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye'deki kariyerinden sonra en büyük hayalinin İspanya'nın en iyi takımlarından birinde forma giymek olduğunu daha önce açıklayan Yeni Malatyaspor'un Mısırlı oyuncusu Karim Hafes'e, hayalindeki ülkenin Granada Kulübü'nden gelen transfer teklifinden sonra, Galatasaray'ın da talip olduğu öğrenildi.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın, Karim Hafes'i transfer ajandasına aldığı ve önümzüdeki günlerde Yeni Malatyaspor yöneticileri ile biraraya gelerek Karim Hafes'in Galatasaray'a transferinin şartlarını görüşmeyi planladığı bildirildi.

Galatasaray'ın Mısırlı oyuncusu Mustafa Muhammed ile yakın arkadaş olduğu öğrenilen Karim Hafes için Granada'nın sunduğu ilk teklife YMS yönetiminin sıcak bakmadığı belirtiliyor.

Karim Hafes için YMS'nin 2,5 milyon euro talep ettiği kaydedildi.

Karim Hafez, Süper Lig'de geçen sezon 33 maçta 9 asist yaptı ve en çok gol pası veren 6 oyuncudan biri oldu.

Sözleşmesinin bitimine 2 yıl var

25 yaşında, 1,75 boyundaki Karim Hafes'in Yeni Malatyaspor ile 30 Haziran 2023 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.

Hadebe transferinde olduğu gibi Karim Hafes transfer görüşmeleri de adeta 'devlet sırrı' gibi saklanıyor

Diğer yandan, Yeni Malatyaspor yönetiminin transferleri ve transfer görüşmelerini gizli - saklı yapmasının yeni bir örneği olarak, YMS yönetiminin Abdurrahim Albayrak ile görüştüğü de ileri sürülüyor.

YMS Yönetimi Hadebe'nin Amerika - Houston Kulübü'ne satılması sürecinde olduğu gibi Granada ve Galatasaray'ın talip olduğu Karim Hafes'in transfer görüşmeleri hakkında da Malatya kamuoyuna bilgi verme gereği duymuyor.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Mehmet KARADAŞ (2 yıl önce)
    Asist yapma sıralamasında 6'cı sıradaymış bu herhalde hanesine artı yazılacaktır.Peki can dedindeyken kırmızı kartla oyundan atılışları hatalı paslarla kaptırdığı toplardan yenilen goller kaybedilen puanlar maçı izleyen taraftarların ölüp ölüp dirildiği anlar tüm maç boyunca yaptığı on ortanın bir veya ikisinin yerini bulduğunu kağıt kebabı yiye yiye Maaşallah besili tosun gibi olduğu ve olimpiyatlara Mısır milli takına 86 kg serbest güreş kadrosuna dahil olduğu daha neler neler neler neler... Getirisi götürüsünden büyükse bir an bile tutmayın.Allah yolunu açık etsin. Malatyanın ekmeğini yiyenlerin sınradan ne hale geldikleri malumdur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kovideski (2 yıl önce)
    Demekki Malatya halkı Adili hakediyordki kimse ginderemiyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (2 yıl önce)
    millet oyuncu topluyor bizimki takımı sattı bitirdi, hersene anı şey sonra da maçları selavatlarla izliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Transfer demek sırf almak deyil transfer italata var ihracata var almakta var satmakta var büyük kuluplar bila bunu yapıyor ben siza akıl vere vere benda akıl kalmadi
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)Sayim isimli kullanıcı yorumuna
    Allah razı olsun senden.bizleri engin tecrübelerinle aydınlatıyorsun.Adeta taraftarın deniz feneri gibisin.bizimle paylaştığın için sağol varol sayim.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (2 yıl önce)
    A kulüp bunu istiyor B kulüp onu istiyor genç yeteneği Avrupa istiyor. haydi genç için birşey demiyorum para kazanmak adına algı yaparsın iyi pazarlarsın satarsın. iyi güzelde diğerleri bu kadar iyiydi takım neden bu kadar çok kötü sonuçlar alıyordu
    0
    0
    Yanıtla
  • Alacakları ödenmiyorduda ondan.Bunları hiç duymadınmı?Hikmet karaman,Hamza hamzaoğlunu hatırlamıyormusun?Adamlar günlerce ulusalmedyada futbolcu alacaklarını anlattılar Bu durumu Sağır sultan bile duydu.Sorduğun soru çok tuhaf?Anlaşılan Malatyasporla hiç alakan yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    Tamam gitsin ama kulübün bundan mümkün olduğu kadar maksimum bonservis geliri elde etmesini isteriz.Hadebe gibi kelepir fiyata satılması kulübümüze zarar verir.
    0
    0
    Yanıtla