SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karma Resim Sergisi Açıldı

0
Güncellendi - 2019-10-12 04:01:54
Karma Resim Sergisi Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisindeki Semt Konakları Karma Sergisi, düzenlenen törenle ziyarete açıldı.

Karma Resim Sergisi açılış törenine katılan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selim Pilten, “Çok güzel ürünler ortaya çıkmış” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selim Pilten, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın şehir dışında olması dolayısıyla programa katılamadığını kaydederek, Başkan Gürkan’ın selamlarını iletti. “Sosyal belediyeciliğin gereksinimlerinden ortaya çıkan Malatya Büyükşehir Belediyemiz Semt Konaklarında öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin üretmiş olduğu çalışmaların açılışı için bir aradayız” diyen Başkan Vekili Pilten, “Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel ürünler ortaya çıkmış. İnşallah bundan sonra da daha güzel ürünlerin çıkacağına inanıyorum” şeklinde konuştu. Başkan Vekili Pilten’in konuşmasının ardından açılış kurdelesi kesilerek sergi gezildi.

Sergide, toplam 175 eser yer aldı. Hafta boyunca ücretsiz olarak ziyaretçiler tarafından gezilen sergideki çalışmalar; kuru boya, yağlı boya, pastel boya, karakalem, guaj boya ve sulu boyayla yapılan resimler ile ebru sanatı çalışmalarından oluşuyor. Semt konakları ve Kernek Külliyesi’ndeki kurslarda üretilen eserler, 7’den 70’e her yaş grubundan kursiyerler ile öğreticiler tarafından hazırlandı. Halk Eğitim Merkezleriyle işbirliği halinde düzenlenen kursların Usta Öğreticilerinin Yusuf Furkan Kubat, İpek Aslan, Sevgi Cengiz, Derya Gül Koca, Muhammed Oruç ve Nilgün Adıyaman oldukları kaydedildi.

Büyükşehir Belediyesi Semt Konakları Karma Sergisinin 13 Ekim Pazar gününe kadar ziyaretçiler tarafından gezilebileceği bildirildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız