SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Karşılaşmayı Farklı Kazanabilirdik"

0
Güncellendi - 2019-04-29 23:16:30
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Kasımpaşa maçına 'teknik sorumlu' olarak çıkan antrenörü Hakan Çalışkan, Kasımpaşa karşısında ilk kez galip geldiklerini anımsatarak, 26. haftadaki MKE Ankaragücü karşılaşması sonrasında 4 haftadır galibiyet sevinci yaşayamadıklarını ifade etti.

Erol Bulut'un istifasının ardından Kasımpaşa maçına Sportif Direktör Ali Ravcı'nın yönetiminde çıkan Yeni Malatyaspor'da, Ravcı'nın teknik sorumlu sıfatıyla sahada yeralamaması nedeniyle esame listesine teknik sorumlu olarak adı yazılan ve dolayısıyla basın toplantısına da bu sıfatla katılan Hakan Çalışkan, 2-1 kazandıkları Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Yeni Malatyaspor’un uzun süredir Ankaragücü maçı dışında galibiyet anlamında sevinç yaşayamıyorduk. Bu galibiyet Erol hocanın ayrılmasından sonra birazcık da bize teselli oldu. Hocamız bize çok güzel şeyler kattı. Türk futbolu değerli bir teknik adam kazandı. Kendisine verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Yolu açık olsun” dedi.

Çalışkan, Kasımpaşa ile son iki sezonda oynadıkları karşılaşmalarda iki kez mağlup olduklarını, bir kez de berabere kaldıklarını anımsatarak, şöyle devam etti:

"İlk defa Kasımpaşa'yı yenmiş olduk. Karşılaşmayı 3-0, 4-0 gibi bir farkla kazanabilirdik. Çünkü girdiğimiz çok önemli pozisyonlar var. Bunları değerlendirebilsek, biraz daha son vuruşlarda dikkatli olabilseydik belki daha farklı kazanabilirdik. Oyuncu arkadaşlarım inanılmaz mücadele ettiler. Gösterdikleri özveri ve mücadeleden dolayı hem Ali Ravcı hocam adına hem de kendi adıma oyuncularımızı kutluyorum. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • murat (4 yıl önce)
    bence malatya'nın öz evladı ve bu takımın çok kahrını çekmiş hakan hoca'ya bir şans verilmeli en azından yardımcı antrenör olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • edip üstünol (4 yıl önce)
    hakan gardaşım bu işin üstesinden gelir inşallah allah işini gücünü rast götürsün,malalatya ,nın evladı nede olsa....
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (4 yıl önce)
    oyuncular dün harikaydı. hepsi kendine gelmiş.. rahat top ounadılar. kanatlardan bindirdiler. ortadan gittiler kapanıp stres altında top oynamadıla herşey yapttılar. böle futbolu özlemişttik. herkesim ellerine ayaklarına sağlık
    0
    0
    Yanıtla
  • Onr (4 yıl önce)
    Varolun hocam isiniz rast gelsin
    0
    0
    Yanıtla