SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kasaplar Odası'nda Başkan Değişti

0
Güncellendi - 2022-01-18 02:58:09
Kasaplar Odası'nda Başkan Değişti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kasaplar Odası’nın yapılan genel kurulunda başkan değişti. 

Malatya Kasaplar Odası’nın 2022 yılı olağan genel kurulu Esnaf Sarayı’nda yapıldı.  Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’in divan başkanlığını yaptığı genel kurula Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, oda başkanları ve oda üyeleri katıldılar.  

Genel kurulda mevcut başkan Alaattin Çalışkan (üstteki fotoğrafta soldaki) ile Yusuf Küçer aday oldular.  

Seçim sonucunda Yusuf Küçer 90 oy alarak Kasaplar Odası Başkanı seçilirken, Alaattin Çalışkan ise 81 oy aldı. 

Yusuf Küçer Başkanlığındaki Malatya Kasaplar Odası Yönetim Kuruluna Abuzer Çekici, Ramazan Kaya, Veysel Tanır, Mazhar Acet, Serkan Özbey ve Ramazan Koç seçilirken, Denetim Kuruluna da İbrahim Özdoğan, Bilal Öz ve Asım Zengin getirildiler.  

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Sezgin coskun (2 yıl önce)
    Odaya yeni bir duruş,yeni bir ses getir en başkanimi ve ekibini kutluyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay uçar (2 yıl önce)
    Yusuf baskanimi tebrik ediyorum Allah yolunu açık etsin
    0
    0
    Yanıtla