SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Uzatmada Liderlikten Oldu: 2-2

0
Güncellendi - 2019-11-04 03:21:01
BYMS Uzatmada Liderlikten Oldu: 2-2
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, İstanbul'da karşı karşıya geldiği hakem Halis Özkahya ve Kasımpaşa ile 90+3.'de yediği golle 2-2 berabere kalarak, 2 puan kaybetti. Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 geride kapatan Yeni Malatyaspor, Jahovic ve Veysel Sarı'nın kendi kalesine attığı golle skoru 1-2'ye getirirken, 90+3'te Khalili'nin golüne engel olamadı. 77. dakikada Robin Yalçın tartışmalı ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışı kalarak Yeni Malatyaspor'u 10 kişi bırakırken, hakem 85. dakikada Teknik Direktör Sergen Yalçın'ı da kırmızı kartla saha dışına gönderdi. Maçın hakemi Halis Özkahya, verdiği ters ve haksız kararlarla Yeni Malatyaspor'un galibiyetini ve Fenerbahçe'nin Kayseri'de 1-0 mağlup olması nedeniyle de liderliğini engelleyen isim oldu.

STAT: Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu - İstanbul

HAKEMLER: Halis Özkahya, Mehmet Cem Hanoğlu, Murat Ergin Gözütok, Direnç Tonusluoğlu

KASIMPAŞA: Ramazan Köse, Syam Habıb Ben Youssef, Loret Sadıku (Dk.80 Abdul Rahman Khalılı), Bangaly Fode Koıta, Harıs Hajradınovıc (Dk.71 Yusuf Erdoğan), Rıcardo Andrade Quaresma Bernardo, Mustafa Pektemek (Dk.88 İlhan Depe), Karım Hafes Ramadan Seıfeldın, Aytaç Kara, Veysel Sarı, Strahıl Venkov Popov

YEDEKLER: Murat Can Yıldız, Uğurcan Yazğılı, Yusuf Erdoğan, Abdul Rahman Khalılı, İlhan Depe, Olıvıer Veıgneau, Çağtay Kurukalıp, Jorge Fılıpe Olıveıra Fernandes, Özgür Çek, Azad Toptik

TEKNİK SORUMLU: Kemal Özdeş

BTCTURK YENİ MALATYASPOR: Fabien Ceddy Farnolle, Robın Yalçın, Mustafa Akbaş, Teenage Lınganı Hadebe, Adıs Jahovıc, Afrıyıe Acquah, Mitchell Donald (Dk.46 Gökhan Töre), Thıevy Guıvane Bıfouma Koulossa (Dk.68 Moryke Fofana), Issam Chebake, Guılherme Costa Marques (Dk.81 Murat Yıldırım), Sakıb Aytaç

YEDEKLER: Ufuk Ceylan, Erkan Kaş, Gökhan Töre, Murat Yıldırım, Moryke Fofana, Eren Tozlu, Ahmed Ildız, Arturo Rafeal Mina Meza, Özer Özdemir, Rahman Buğra Çağıran

TEKNİK SORUMLU: Sergen Yalçın

GOLLER: Dk.61 Jahovic, Dk.68 (kendi kalesine) Veysel (B.Yeni Malatya), Dk. 13 Koita, Dk.90+3 Khalili (Kasımpaşa),

KIRMIZI KARTLAR: Dk. 77 Robin Yalçın, Dk. 85 Sergen Yalçın (B.Yeni Malatya),

SARI KARTLAR: Sakıb (B.Yeni Malatya), Quaresma, Ben Youssef (Kasımpaşa)

5. dakika: Yeni Malatyaspor'un köşe vuruşunda, Kasımpaşa kalecisi Ramazan gole izin vermedi.

7. dakika: BtcTurk Yeni Malatyaspor atağında Mitchell Donald topa kafayla vuruyor, savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

13. dakika: Kasımpaşa'dan Quaresma'nun serbest vuruşunda top savunmadan döndü, Bangaly Fode Koıta'nın gelişine vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-0

18. dakika: Kasımpaşa ikinci gole çok yaklaştı. Bangaly Fode Koıta'nın şutundan sonuç çıkmadı.

20. dakika : Yeni Malatyaspor'da köşe vuruşunu Guilherme kullandı.

21. dakika : Mustafa Pektemek'in yerde kalmasıyla Kasımpaşa rakip yarı alanın ortalarından serbest vuruş kazandı.

33. dakika: Yeni Malatyaspor'dan Guılherme'nin kullandığı köşe vuruşunda topu Mitchell Donald karşıladı, vuruşunda top rakip kalecide kaldı.

38. dakika: Haris Hajradinovic'in tehlikeli vuruşunda top oyun alanını dışına çıktı.

40. dakika: Yeni Malatyaspor'da Guilherme'nin köşe vuruşunda, topu karşılayan Adıs Jahovıc için ofsayt kararı çıktı.

41. dakika: Koıta topu filelerle buluşturdu ancak hakem elle oynama gerekçesiyle golü iptal etti.

44. dakika : Kasımpaşa atağında, Siam Ben Youssef'in kafa vuruşundan sonuç çıkmadı.

45. dakika : Popov'un ortasında topu karşılayan Mustafa Pektemek sert vurdu, top kaleci Farnolle'de kaldı.

İlk yarıya 3. dakika uzatma süresi eklendi

Devre Kasımpaşa'nın 1-0'lık üstünlüğüyle kapandı.

47. dakika: Gökhan Töre'nin uzaktan sert şutunda top kaleyi bulmadı.

48. dakika: Sol çaprazdan Quaresma şutunu attı, sonuç yok.

55. dakika: Aytaç'ın şutunda top Farnolle'de.

57. dakika: Guilherme'nin pasıyla çizgiye inen Chebake topu kale önüne çevirdi, ancak Jahovic değerlendiremedi.

61. dakika: Yeni Malatyaspor, bu dakikada beraberlik golünü buldu. Guilherme'nin pasından gelen topu Jahovic ağlarla buluşturdu. Yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. VAR incelemesi sonucu hakem ofsayt olmadığını saptadı ve golü verdi:1-1

68. dakika: Veysel Sarı, ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi. Sağda topu kontrol eden Gökhan Töre cezasahasına ortaladı. Guilherme'yi geçen top Veysel Sarı'ya çarparak, kaleye girdi ve gol oldu:1-2

72. dakika: Kasımpaşa atağında cezasahasında topla buluşan Mustafa Pektemek, altıpasta vurdu, savunma tehlikeyi önledi.

73. dakika: Bu dakikada Gökhan Töre topu cezasahasına ortaladı, savunma uzaklaştırdı. Hemen sonra topa sahip olan Chebake'nin şutunda top kaleyi bulmadı.

75. dakika: Gökhan Töre, Youssef tarafından faulla durduruldu. Chebake'nin kullandığı atıştan sonuç yok.

77. dakika: Mustafa Pektemek'e faul yapan Robin Yalçın, ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart gördü ve Yeni Malatyaspor 10 kişi kaldı.

80. dakika: Karim Hafez, Yeni Malatyaspor cezasahasına topu ortaladı. Ancak, Yeni Malatya defansı topu uzaklaştırdı.

82. dakika: Quarisma'nın cezasahasına gönderdiği topu, yine defans uzaklaştırarak tehlikeyi önledi.

84. dakika: Popov'un ortaladığı topa Bengali Koita kafayı vurdu, top auta gitti.

85. dakika: Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a yedek kulübesinde şiddetli itirazı nedeniyle hakem Halis Özkahya tarafından önce sarı kart gösterildi. İtirazın devam etmesi üzerine Sergen Yalçın, doğrudan kırmızı kartla ihraç edildi.

87. dakika: Quaresma'nın soldan cezasahasına yaptığı ortaya, Kasımpaşalı oyunculardan önce defans müdahale ederek uzaklaştırdı.

89. dakika: Kasımpaşa atağında Popov'un ortaladığı topu Aytaç kafayla kaleye yöneltti. Farnolle çok güzel bir kurtarışla gole izin vermedi.

90+3. dakika: Kasımpaşa Abdul Khalili ile beraberlik golünü buldu. Soldan yapılan ortada topu Koita kafayla indirdi, Khalili ağlarla buluşturdu:2-2

Karşılaşma 2-2'lik skorla sona erdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTOĞRAFLAR: AA- iha (İstanbul)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

37 yorum yapılmış

  • Cengiz (4 yıl önce)
    sayın Malatyalı yorumumu anlayamamışsınız.Bende hakem iyi değildi diyorum ama bizde oyun olarak çok iyi oynayamadık .Rahat yenebileceğimiz takımı yenemedik ve büyük bir fırsat kaçırdık
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet ÇAKAR (4 yıl önce)
    Malatya Milletvekilleri hemen harekete geçmeli, Malatyaspora yapılan adaletsizlikleri Gençlik ve Spor Bakanlığında ve Mecliste tartışmaya açmalıdır. Ayrıca bir grup Malatyaspor taraftarı da, Türkiye Futbol Federasyonunun kapısına giderek, üzerinde "Futbolda Adaletsizliğe, Çifte Standarda ve Eyyamcılığa Hayır" yazılı siyah çelenk bırakmalıdır. Eğer Malatya susarsa bütün Türkiye susar. Yeter artık. Türkiye üçten büyüktür. Türk futbolu üç büyüklerin tekelinden kurtarılmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (4 yıl önce)
    Hakem yönetimi iyi değildi.Ama! bizde iyi değildik belki de ilgin en vasat defansına karşı iyi hücum yapan takımımız bu maç da iyi değildi hele öndeyken 3. golü atacağımız final paslarını iyi atamadık.Malesef bu maç da iyi diyebileceğimiz futbolcu sayımız azdı.Olayı tamamen hakeme yıkmakta doğru değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)Cengiz isimli kullanıcı yorumuna
    Yav cengiz her pozisyonda önümüzü kesti. Avantajı oynatması . Gol ofsayt,kırmızı değil pozisyon hangi maçı izlediniz yav . 90 + 3 te attılar bırakın şu işleri. Takımınıza sahip çıkın. Gözünüzü sevem. Böyle yazın hakkımizi yemeye devam etsinler .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyadan (4 yıl önce)
    Burada esas suçlu tff ve izmir bölgesi emek hırsızını bu maçta görevlendiren mhk.dir, haftaya göztepe ile sonraki hafta f.bahçe ile maç var, iyi giden kazanması halinde liderliği alacak Y.Malatyasporumuza hiç yoktan verilen kırmızı kartlat ile resmen sabotaj yapılmıştır, yönetim ve şehrimizin temsilcilerinin ilgililere bu sabotajın hesabını sormaları gerekir, uyumayın birşeyler yapın takımımızı yalnız bırakmayın, hakkını savunun.
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (4 yıl önce)
    Arkadaşlar Halis Özkahya İzmir Bölgesi hakemi. Haftaya Yeni Malatya Spor'un Göztepe ile maçı var. Başka hakem kalmadı da bu maça bu hakem atandı. Adil bir maç yönetseydi bu şekilde düşünmedim. Yazık gerçekten çok yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Murat yildırım resmen takımı sabote etti farnolle olmasa mağlup olacaktık takim ataktayken geri pas yapip kaleciye pas atan murat yıldırım kadro dışı bırakılmaĺi
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (4 yıl önce)
    ah hakem ah boynun altında gala :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Izmitli (4 yıl önce)
    Ağzini acan fener demis, belli ki baska bir takimin fanatigisiniz. Malatya o gün oynarsa feneti zaten yener. Dikkatleri niye dagitiyorsunuz, bugün saha da hakem denilen zat Malatyayi doğradi. Malatya da cok bos alan birakti.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (4 yıl önce)
    Kalecimiz Farnolle yerden ve tam köşeye giden şutlara hakim olamıyor.Uzatma dakikalarında o gölü yemeseydik F.Bahçenin Kayseriye yenlmesiyle liderliğe yükselmiştik.Hakeme gelince tarafsız maç yönetmekten uzaktı.Adeta Malatyasporu doğradı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (4 yıl önce)
    Bunlarin hepsi fenerbahce icin kurulmus oyunlar Emek hirsizlari , gecen sene fenerbahce yi ligde birakan Malatyaspor dur Erol hoca sayesinde ligde tutunup kaldilar Hal böyle olunca, avrupada avaraj takiminlari oluyoruz 8:0 5:0 gibi yenilgiler aliyoruz ve meshur hessplarimiz cikiyor su Sunu yense grubdan cikariz felan Bu yanlis secimleri birakip hak Eden kazanirsa türk futbolu kurtulur Suan türk takimlarinda mecburu kaldigi icin dogrusunu yapan trabzonspordur Insallah Malatyaspor da kendi genclerini yetistirip oynatir O zaman dogruyu yapmis oluruz Her ne türlü oyunlar dönerse dönsün , Bu sene Bu takim fenerbahce yi ye ne cek Takimimiz iyi hocamiz iyi ve cesur oynatiyor Devre arasi iyi bir santrafor ile ilk üc bile mümkün ??
    0
    0
    Yanıtla
  • DONDURMACI (4 yıl önce)
    YA SIPIKERIN SEVINCI ÇIĞLIĞI IKINCI GOLDEKI SEVINCI SANKI BABASININ TAKIMI
    0
    0
    Yanıtla
  • Yıldırım (4 yıl önce)
    2. 1.den sonra rakibine çok boş alan bıraktık.. 2 . 2. Bitmesi normal.hakem o kadarda kötü değildi.. sergen hoca sarıyı gördün.. üzerine gitmenin anlamı varmı. Bence gereksiz di.. şampıyon olacak halimiz yok. Sonuç normal.. Daha beş lira verip maça gelmiyoruz sonrada şampiyonlukta bahs ediyoruz. Önce stadı dolduralım
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (4 yıl önce)
    Feneri şampiyon yapacaklar yaaa. O nun için Malatya yı yaktılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan Karakaş (4 yıl önce)
    İki hafta sonra fenerbahçe ile oynayacağız anlamadınızmı şimdiden ayar yapılıyor esas haftaya dikkat etmek lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Codi44 (4 yıl önce)
    Robin yalçın 'ın faul olmayan pozisyonuna fırsat bu diyip.. sarı cikartarak atarak eyyam yaptın hakem.kul hakkıdır...
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (4 yıl önce)
    Maçı dikkatle yeniden seyredin. Hakem ince ince yasemince idi. Malatyaspor o sahadan asla galip çıkamazdı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (4 yıl önce)
    Admin bu nasıl başlık sanki bayan voleybol takımı maç sonucu... hakkem maçı katletti resmen doğrandik diye başlık atsanız duygularımıza tercüman olurdunuz....
    0
    0
    Yanıtla
  • cumali (4 yıl önce)
    sahadaki hakem kilikli tetikci resmen ve alenen malatyasporun 3 puanini gasp etmistir. faul bile olmayan pozisyonda sari kart ardindan kirmizi kart gostererek malatyasporu 10 kisi birakmis, sergen hocamizi cileden cikarmis, onada kirmizi kart gostererek berbat ettigi macin ustune adeta tuy dikmistir. fofana 90+3 de sol taraftan kaptirmis ataga cikiyor, faul var diye atagimizi kesiyor, avantaj denilen bir sey var hakem bilmiyormu bunu ayip ayip. lider olarak bitirecegimiz maci hakem dograya dograya mahvetti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pötürgeli (4 yıl önce)
    Büyük Malatyasporumuzu bu onurlu ve de şerefli mücadelesinden dolayı kutluyorum, yayıncı kuruluşun spikerine de şunu belirtmek istiyorum ki Kasımpaşanın 2. golünde sanki karşısında yabancı bir takım varmış gibi bu denli bir nara atması hiç hoş olmadı, yazıklar olsun diyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ariva (4 yıl önce)
    Bu hakemi ne yapmaya çalışti!
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Hakemler başladı film firildaga, bazı takımlar her nedense! korunup kollaniyor, mesela Kasımpaşa, aceba neden!
    0
    0
    Yanıtla
  • Aslan kaya (4 yıl önce)
    Helal olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ter (4 yıl önce)
    Malatyaspor hakeme karsi oynadigi maci yenilmedi
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (4 yıl önce)
    Futbol cahilleri ilk yarı bitiminde yine takıma söylenmiş durmuş . İyi bir kalecimiz olsa hakemler de adil olsa şampiyonluğa oynarız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gurbetci44 (4 yıl önce)Emre isimli kullanıcı yorumuna
    Iyi Kaleci mi ? Sezon basindan beri Farnolle olmasa, Malatyaspor nerelerde olurdu acaba ? Gelelim bugünkü maca son bölümde ucarak cikardigi top ve Murat Yildirim in geri pasini celmese Malatya puan bile alamazdi. Farnolle bu ligin ilk 5 Kalecileri arasinda net.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selami (4 yıl önce)
    Şampiyon olacak halimiz yok ya tebrikler takım
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (4 yıl önce)
    kasımpaşanın ikinci golünde maçı anlatan spiker resmen yırtındı gol diye bağırmaktan sesi kısıldı o derece gole sevindi,kaçan puanlara yazık oldu bizim en büyük sıkıntımız ilk golü yiyince toparlanamıyoruz yada geç toparlanıyoruz gardımız çok çabuk düşüyor,kırmızı kartlara agresif çıkış yapamadık hemen içe kapandık oysaki daha hırsla saldırmalıydık, oyuncuların hepsine teşekkürler zor maçtı biraz daha dayanabilsek hakem dahil herşeyi yıkıp atacabilirdik sağlık olsun sergen hocamın yanındayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    BOŞA KONUŞMAYIN BU KADAR HAKSIZLIK HIC BIR TAKIMA YAPILMAZ HAKEM BU NE KIN BU KADAR NEFRET NEDEN CANIM MALATYA 14 KARŞI 10 KIŞI OYNADI SERGENE BU YAPILAN NEYIN NESI EMEĞINIZE SAĞLIK BU TAKIMI ELEŞTIREN KIM VARSA MALATYADA DURMASIN GITSIN CÜNKÜ COK CAHILDIR VE ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (4 yıl önce)
    Canınız sağolsun yenmiyorsan yenilmeyeceksin teşekürler şanlı Malatyaspor. ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Bu maçı bizimkiler 0-1 geride kapatmaya razı olmuşlar. İnşaallah ikinci yarı şaha kalkar da 3-1 kazanırlar...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • İstanbul (4 yıl önce)
    Robin -> Gökhan Töre Jahovic -> Fofana Sakıb -> Buğra Robin’in yerine Donald geçecek, Bifouma-Guilherme-Töre Fofana hücum hattıyla oynamalıyız!
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer çırmık (4 yıl önce)
    bir deplesmanda başarılı olsan şaşarım ila rakip 10 kişi olmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ooo bizde ne zaman puan kaybetsek te bu Abuzer çıksa diyorduk.ikk dortteyiz derdiniz ne sizin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Bir şu Kasımpaşa’nın sol beki Karim Hafez’e bakın bir de bizim Sakıb’a! Fofana forvette Jahovic’ten çok çok faydalı oynar. Bir tane top saklama, indirme yok Jahovic’te.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeni Malatyalı (4 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    O zaman gir sen oyna adam gol kralı neyin peşindesin
    0
    0
    Yanıtla
  • tabi tabi ne kadar muhteşem bir yorum !! malatyalı kardeşimizden helal sana !!!
    0
    0
    Yanıtla