SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kasımpaşa-BYMS Maçını Özkahya Yönetecek

0
Güncellendi - 2019-10-31 01:49:12
Kasımpaşa-BYMS Maçını Özkahya Yönetecek
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'de 10. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Buna göre 3 Kasım Pazar günü 16.30’da Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak olan Kasımpaşa-BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasını Halis Özkahya yönetecek.

 Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Süper Ligin 10.haftasında oynanacak olan karşılaşmalarda görev yapacak olan hakemleri açıkladı. Buna göre, 3 Kasım Pazar günü 16.30’da Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak olan Kasımpaşa-BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasını İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Halis Özkahya yönetecek. Özkahya’nın yardımcılıklarını Hatay Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Mehmet Cem Hanoğlu ile Antalya Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Murat Ergin Gözütok yapacak. Mücadelede, İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Direnç Tonusluoğlu ise dördüncü hakem olarak görev yapacak. Karşılaşmanın VAR hakemliğini İzmit Bölgesi Üst Klasman Hakemi Hakan Ceylan, AVAR hakemliğini ise Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemi Burak Şeker yapacak.

 Süper Ligin 10.haftasında oynanacak olan karşılaşmalarda görev yapacak olan hakemler şöyle:

 1 Kasım Cuma

20.30 Galatasaray-Çaykur Rizespor: Abdulkadir Bitigen

 2 Kasım Cumartesi

15.00 İttifak Holding Konyaspor-Gençlerbirliği: Volkan Bayarslan

17.30 Aytemiz Alanyaspor-Medipol Başakşehir: Mete Kalkavan

17.30 Trabzonspor-Göztepe: Fırat Aydınus

20.00 Antalyaspor-Beşiktaş: Cüneyt Çakır

 3 Kasım Pazar

14.00 Yukatel Denizlispor-Demir Grup Sivasspor: Zorbay Küçük

16.30 Kasımpaşa-BtcTurk Yeni Malatyaspor: Halis Özkahya

19.00 İstikbal Mobilya Kayserispor-Fenerbahçe: Arda Kardeşler

 4 Kasım Pazartesi

20.00 MKE Ankaragücü-Gaziantep Futbol Kulübü: Halil Umut Meler.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Harun (4 yıl önce)
    Malatyalı malatyaspor küfür. Malatyalı olup İstanbul takımı tutmak ezikliktir. Ezik olmayın şehrimizin takımına sahip çıkın. Formamizi giyip İstanbul'da Kasımpaşa maçında olacağız. Içinizdeki irlandalilara duyurulur.
    0
    0
    Yanıtla