SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sadece YMS'yi Yenebilen Kasımpaşa, Kutlu'yu Gönderdi

0
Güncellendi - 2021-12-18 22:51:23
Sadece YMS'yi Yenebilen Kasımpaşa, Kutlu'yu Gönderdi
A- A+ PAYLAŞ

Kasımpaşa, Cumartesi kendi sahasında Sivasspor'a 3-1 yenilince, teknik direktör Hakan Kutlu ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Hakan Kutlu ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Sayın Hakan Kutlu ve ekibine teşekkür eder, bundan sonraki çalışma hayatında başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Kasımpaşa, başarısız gidişat nedeniyle Cihat Arslan'ın yerine 28 Ekim'de Hakan Kutlu'yu  Teknik Direktörlüğe getirilmişti.  Kasımpaşa başında Süper Lig'de 7 maça çıkan Kutlu, sadece Yeni Malatyaspor'a karşı galibiyet almıştı. 30 Ekim günü İstanbul'da oynanan maça Kutlu yönetiminde çıkan Kasımpaşa, maçı 2-0 kazanmıştı. Kutlu, sonraki 6 haftada galip gelememişti.

İstanbul, AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Nuri (2 yıl önce)
    Adil gevrek için büyük fırsat,Hakan Kutlu boşda.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    Çok hayırsever bir takımız. Bu hafta da Rize'ye hayat öpücüğü verir onu da kendisine getiririz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (2 yıl önce)
    Y. Malatyaspor u yenmeyen takım kalmadık. Zaten düşecekler belli olmaya başladı. Y. Malatyaspor ile kasımpaşa tamam gidici. 2 takım da aranıyor. Rizespor düşmez onlar kollanıyor. Yarınki maçta Y. Malatyaspor a en 4_5 tane rahat atarlar. Ah Malatya ah nasıl düştün bu hallere. 15_20 yıl uğraş ki Süperligde çıkasın.kahrolmamak elde değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Yeni Malatyaspor un suçu neydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)
    Yenimalatyaspor u yenmeyeni bu ligde tokatlıyorlar
    0
    0
    Yanıtla