SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kasımpaşa Maçında Tetteh de Yok

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un 23 yaşındaki Ganalı santraforu Benjamin Tetteh’in Kasımpaşa maçında kadroda olmayacağı açıklandı.

Sarı siyahlı kulüp, Tetteh’in ailevi nedenlerden dolayı izin alarak, ülkesine gittiğini duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, “Futbolcumuz Benjamin Tetteh, özel ailevi nedenlerden dolayı izin alarak ülkesine gitmiş olduğundan ligin 13. haftasında sahamızda oynayacağımız Kasımpaşa müsabakasında kadroda yer alamayacaktır” ifadesine yer verildi.

Süper Lig’de Yeni Malatyaspor formasıyla 9 karşılaşmada 810 dakika görev alan Benjamin Tetteh, 1 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 1 maçta 23 dakika sahada kalan Tetteh, 1 gol kaydetti.

Yeni Malatyaspor'da, sakat olan Lukoki, kadro dışı Cueva, sarı kart cezalısı Karim Hafez'den sonra Tetteh'le birlikte eksik futbolcu sayısı 4'e yükseldi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • fth (3 yıl önce)
    1 ay oynamaz artık. Covid den dolayı karantinaya alırlar. (Umarım kötü bir şey değildir)
    0
    0
    Yanıtla
  • Xxx (3 yıl önce)
    Hamza hoca ve takıma güveniyoruz.ellerinden geleni bu maçta da yapacaklardır
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin yumuk (3 yıl önce)
    Fener bahce de oynadiğimiz futbolu oynarsak sonuca ulasiriz haydi malatya spor 3 puan bizi uslere tasir
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Tetteh yoksa Hamza hoca mutlaka şapkadan bir tavşan çıkarır.Takım sahaya 11 kişi çıkıyorsa sorun yok demektir.Haydi rast gele 3 puan bizi bayağı yukarılara atar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Aslanlar gibi Jetmir Topallimiz var oynatır haralde
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (3 yıl önce)
    İnşallah kötü birşey yoktur güzel haberlerle döner.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet naim YAZ (3 yıl önce)
    Sanırım Eşinin doğum esnasında yaşadığı özel bir durum nedeniyle ülkesine gitmesine izin verilmiş gayet INSAN' İ bir neden İNŞALLAH olumsuz bir durum yaşamadan sağ salim döner. Ha diyeceksiniz ki TET TEH'in olamayışı takıma olumsuz yansırmı elbete yansır.Bu da Hamza hocanın işi Takıma yarın oynayacağımız Maç için başarılar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Hamza hocanın canına minnet, forvet hattında kerhen oynamıştı Tetteh'i, tekrar umut kubi ikilisine doner:)
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamza hoca’ya ve Umut’a ,Kubilay’a düşmanlığınız neden?Malatyaspor’a kastiniz niye?Takımı rahat bırakın.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (3 yıl önce)
    İnşallah döner.Maça bir gün kala ülkesine gidiyorsa ben biraz düşünürüm.Neden maçtan sonra gidemez miydi diye.
    0
    0
    Yanıtla