SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kasımpaşa'nın İlk Golü Net Ofsayt, Kırmızı Kartlar Yanlış"

0
Güncellendi - 2019-11-05 20:39:30
A- A+ PAYLAŞ

BU MAÇA İZMİR'DEN HAKEM VERİLİR Mİ?!. BTCTurk Yeni Malatyaspor'un, 90+3. dakikada yediği golle 2-2 berabere kalarak 2 puan kaybettiği ve liderliğe yükselmesinin engellendiği Kasımpaşa maçını TRT Spor'daki 'Teknik Analiz' programında değerlendiren eski hakem ve yorumcu Bünyamin Gezer, konuk takımın hakem tarafından nasıl 'ince ince doğrandığını' anlatırken, bir hafta sonra İzmir takımı Göztepe ile maçı olan BYMS'nin maçına İzmir bölgesi hakemi Halis Özkahya'nın verilmiş olmasına da dikkat çekti.

"MALATYA'NIN BİR HAFTA SONRA MAÇI İZMİR TAKIMIYLA, BU MAÇA İZMİR HAKEMİ!.."

Yorumlarına, İzmir Bölgesi hakemi Halis Özkahya'nın, bir hafta sonra İzmir takımı Göztepe ile maçı bulunan Yeni Malatyaspor'un maçına atanmasına dikkat çekerek başlayan Bünyamin Gezer, "Malatyaspor'un bir dahaki hafta maçı kiminle? Göztepe ile. Göztepe nerenin takımı? İzmir'in. Hakem hangi bölge? İzmir. 1 hafta sonraki o maça niye bakmıyorsunuz? Akıllara niye soruları sokuyorsunuz? Sergen Hoca, Robin Yalçın haksız yere atıldılar. Haftaya İzmir'de maçları var. Bu maça Halis Özkahya'dan başka hakem niye atamıyorsunuz: O kadar maç var varken, niye İzmir Bölgesi hakemini bu maça veriyorsunuz?" diye konuştu.

"KASIMPAŞA'NIN İLK GOLÜ NET OFSAYT.."

Gezer (yandaki fotoğrafta), maçın görüntüleri üzerinden yaptığı yorumda, Kasımpaşa'nın 13. dakikada Koita ile attığı golün net ofsayt olduğunu söyledi.

Quaresma'nın Guilherme tarafından faulle durdurulması ve golle sonuçlanan serbest atışın verilmesine de dikkat çeken Gezer, Quarisma'nın kullandığı serbest atıştan sonra Koita'nın kaleciden dönen topa vurarak gol yaptığı pozisyonda, 6 pas içerisinde Farnolle'yi rahatsız eden 2 Kasımpaşalı oyuncunun ofsaytta olduklarını belirterek, "Kasımpaşalı 2 oyuncu birden ofsaytta. Bu gol ofsayt. Nasıl gol sayılır? Allah Allah!.." diyerek tepkisini dile getirdi.

"ROBİN YALÇIN'IN İKİNCİ SARI KARTI VE ATILMASI KESİNLİKLE YANLIŞ"

Bünyamin Gezer, Yeni Malatyaspor'lu Robin Yalçın'ın gördüğü ilk sarı kartın doğru olduğunu, ancak 77. dakikada kırmızı kartla oyundan atılmasına yolaçan ikinci sarı kartın kesinlikle yanlış verildiğini belirtti. Gezer, ikinci sarı karttaki pozisyonu yorumlarken, "Ne var bunda. Adam (Kasımpaşalı oyuncu), ayağını Robin'in ayağının altına sokuyor. Sarı kartlık faulle ne alakası var? Net olarak ikinci sarı kart olmamalıydı. Kesinlikle yanlış bir karar." dedi.

"BÖYLE KIRMIZI KART OLMAZ.."

Yorumcu Bünyamin Gezer, Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın, hakem Özkahya tarafından 85. dakikada önce sarı kart, ardından kırmızı kartla oyundan atılmasına da tepkisini dile getirdi ve "Sergene kart!.. Bu hareketler bir hakeme yakışmıyor. Böyle kırmızı kart, böyle iletişim olmaz. Sen bunu hadi Fatih Terim'e yap bakalım. Sergen ileride Beşiktaş'a gelebilir, başka büyük takımın başına geçebilir. O zaman böyle bir pozisyon olursa at bakalım, atabilecek misin? O zaman yap bakayım, ne oluyor?" diye konuştu.

DİĞER POZİSYONLAR..

Gezer, Quaresma'ya Bifouma tarafından yapılan faulun kesinlikle penaltı olduğunu, hakemin bu pozisyonda Kasımpaşa'nın penaltısını vermediğini, Kasımpaşa'lı Koita'nın elle kontrol ettiği topu filelere gönderdiği topun gol sayılmamasının doğru karar olduğunu, Yahovic'in Kasımpaşa cezasahasında düşürülmesinin penaltı olmadığını, Jahovic'in attığı ilk golde yan hakemin ofsayt kararının doğru olmadığını ve VAR incelemesiyle verilen golün doğru bir karar olduğunu bildirdi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

GÖRSELLER: beinsports.com

FOTO 1: Kasımpaşa'nın 13. dakikada Koita ile kazandığı ilk golde Kasımpaşalı (beyaz formalı) 2 oyuncu net ofsaytta

FOTO 2-3: Kasımpaşalı futbolcu Robin'in ayağının altına ayağını sokuyor, ama faulu alıyor. Robin bu pozisyonda ikinci sarı kartın ardında kırmızı kart görüyor.

FOTO 4: Hakem Özkahya, 85. dakikada Sergen Yalçın'a önce sarı kart gösterdi, sonra kırmızı kartla saha dışına gönderdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

25 yorum yapılmış

  • tengiz (4 yıl önce)
    Hadi bu hakeminde sözleşmesini FESH edin göreyim sizi
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir Malatya lı (4 yıl önce)
    Böyle hakemler futbol zevkimizi baltalıyorlar. Lütfen gereken protesto yapılmalıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • adiyamanli Ramizan (4 yıl önce)
    suat Arslan boğaya Malatya yönetimi sahip çıksaydı halis efendi bu maçta Malatya sporu böyle doğramazdın. Halis efendi kul hakkı yedin iflah olmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Ziya (4 yıl önce)
    Bu işler lafla olmaz.İcraat bekliyoruz.Bunu da taraftar değil.Sayın pek muhterem malatyanın vekilleri ve Malatyaspor klübü başkanı yapacak.Bu halis muhlis hakemin artık Malatya maçlarında istemiyoruz desinler.Hakemi değerlendirsinler.Çünkü bu söylemleri İstanbul takımları çok rahat yapabiliyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Kardeşim tutturmussunuz bir vekil . Vekilin siyasetin ne işi var. Galatasaray ,fener gücü nerden geliyor. Önce para sonra taraftar . Önce bu şehir birlik olsun birlik . Şaka gibi 800 bin kişilik şehirde. Bu şehrin takımının maçına bir köy nüfusu ancak geliyor . Önce stad her maç dolacak taraftar sosyal medya ve platformlarda arkasında duracak. İstanbul takımları hep kollaniyor. O sipiker Kasımpaşa gölü attığında sesi kısıldı bağırırken. Önümüzü kesmeye çalışıyorlar . Yedirmeyiz ..
    0
    0
    Yanıtla
  • berber haluk (4 yıl önce)
    bu nasıl hakem arkadaş nasıl maç yönetiyor bu adamın hakemliği resmen men edilmeli kasti kararlar verdi malatyasporu resmen katletti böyle maçmı yönetiliir allah aşkına federasyon direk devreye girmeli bir heyet oluşturulup bu maç ile ilgili alınan tüm hakem kararları gözden geçirilmeli bir takımın kaderiyle bu kadar kolay oynanmamalı yazık günah birileri buna son vermeli federasyonu derhal göreve davet ediyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Malatya Milletvekilleri Malatyaspora yapılan adaletsizlikler karşısında hemen harekete geçmeli, olay Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Mecliste tartışmaya açılmalıdır. Ayrıca bir grup Malatyaspor taraftarı da, Türkiye Futbol Federasyonunun kapısına, üzerinde "Futbolda Adaletsizliğe, Çifte Standarda ve Eyyamcılığa Hayır" yazılı siyah çelenk bırakmalıdır. Eğer Malatya susarsa bütün Türkiye susar. Yeter artık. Türkiye üçten büyüktür. Türk futbolu üç büyüklerin tekelinden kurtarılmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • MORİS (4 yıl önce)
    Bir daha Malatya ya hangi yüzle gelipde maç yönetecek sin halis özkahya ayıp değilmi yaptığın Malatya taraftarı seni asla affetmeyecek yaktın bizi resmen katlettin maçı
    0
    0
    Yanıtla
  • Berber haluk (4 yıl önce)
    Federasyonu lütfen göreve davet ediyoruz böyle maçmı yönetilir kardeşim Allah aşkına resmen takımın kaderiyle oynuyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan DOĞAN (4 yıl önce)
    Ah hakemler ah babadan oğla ve akrabalara geçen meslek sizi çok iyi tanırım bir zamanlar benim oğlumda gelecek vadeden bir hakemdi birilerine biat etmediği ve babası hakem olmadığı için ipini çektiniz (Malatyadakl camia bilir B.D.)siz her şeyi planlı yaparsınız şu pozisyona ofsayt Vermeyen ,hocaya kırmızı kart gösteren ,Kasımpaşa gol atmasa maçı sabaha kadar oynatacak,VAR'a rağmen maç yönetemeyen hakemin düdüğünü alır boynuna asarım. değerli hemşehrim Suat Aslanboğa çık lütfen konuş ,sayın erman hoca bu alemi bir anlat ne olur lütfen temiz eller operasyonu başlasın ve bu rezaletler son bulsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nizamettin Opanoğlu (4 yıl önce)
    Bu maç TFF'nuna taşınmalı bariz hatalarla Malatyaspor'u liderlik ten eden ve kırmızı kartlarla takımın geleceğini etkileyerek kariyerini sıfıra indiren bu hakemden hesap sorulmalıdır.Malatyaspor hükmen 3-0 galip ilan edilmelidir.Bunu da Malatya siyasetçileri yapmalıdır.Bekleyip göreceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Yanliz MALATYA kim savunacak cok yazik O hakem insanlarin yüzüne nasil bakacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Sözen (4 yıl önce)
    Malatyaspor sahipsiz,daha önce de bizi haksız yere küme düşürmüşlerdi,bu işler öyle bir iki kınama mesajı ile düzelmiyor.Ses getirecek tepki koyup sonuna kadar girmek lazım.TRT yorumcusu doğruları söylemiş,onu da desteklemek lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    Başkanım biraz sesini yükselt bu tür hakemler bizim maçımıza verilmemeli galip gelsen lidersin,adam dağ başı gibi gelip soyunma odasını basıyor,tamam efendilikte nereye kadar.................................
    0
    0
    Yanıtla
  • kernekli (4 yıl önce)
    SAYIN EDITÖRLER NEREDE BIZIM SIYASETCILER VEKILLER BAKANLAR SUSMAYIN YÜKSELTIN O KISIK SESINIZI MALATYA TV LERI BANGIR BANGIR BAĞIRMALI HALK SOKAKLARDA PROTESTOLAR YAPMALI TFF ÖNÜNDE PROTESTO TAAKI O HALIT ÖZKAHYA DENEN ŞAHIS HAKEMLIKTEN ATILANA KADAR
    0
    0
    Yanıtla
  • emrah (4 yıl önce)
    haketmiş olduğumuz Şampiyonluk Çalınmak isteniyor....
    0
    0
    Yanıtla
  • Darendeli (4 yıl önce)
    halis özkahyanın acaba Malatya fobisimi var acaba! Bu hakem efendinin çocukluğuna inmek gerekir bence. Ayrıca büyük araç kullamak için ve belli yaştan sonra tapu vermek için psikolojik testlerden geçmek gerekiyor. Ne yazıkki çok önemli maç yönetiyosun.....!
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    2-2 olduktan sonra hakemin iştahını göreydiniz hadi olum 3 atın fofana gol atmasın diye 4 hakemin olaya girmesi orta hakemin değil hepsinin işin içinde olduğunu göstergesi suat arslanboğayı harcayan federasyon emre belezoğlu hakeminformasını nasıl çekiyor hadi o hakemide ihraç edin Malatyayı sahipsiz zannetmesinler
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Önceden de söylemiştim şimdi de tekrar ediyorum. Hakemleri dağıtan mercii hala şaibeli görevlendirmelerine devam ediyor. Geçen yıl da buna benzer bir durum olmuştu. Malatya'nın bir hafta sonraki maçı Bursa ile olacakken, önceki maçına Bursa bölgesinden bir hakem verdiler. Aynen bu haftaki kıyım gibi kırmızı kartlar ile takım bir sonraki maça derbeder çıktı. Suat ARSLANBOĞA'ya da aynı işlemler yapılıyor. Bu camiada BİR SIKINTI VAR.Vekillerimizin özellikle Ak partili 4 vekilin bir araya gelerek bu konuya bir el atması gerek. Gerek ki Malatyaspor/un sahipsiz olmadığı tüm camia tarafından bilinsin. Sergen Y.a gösterilen kırmızı gerçek mi? hayır trajikomik aptalca gösterilen, çocukça yapılan bir nafiş hareket...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Resmen önümüzü kesiyorlar . Resmen hakem katletti maçı . Hakem TFF sana hakemlik vermiş defol git diyemezsin . Sen ne hakla kırmızı gösteriyorsun Sergen hoca futbolculara direktif verirken maydanoz oluyor . Yav göz göre göre aldılar elimizden 3 puanı. Herkesi sosyal medyadan mhk federesyon ve hakem bozuntusunu kinamaya davet ediyorum. Bu şehir sahipsiz değil . Yuzbinleriz bizler . Önümüzü kesiyorlar .
    0
    0
    Yanıtla
  • Emirza (4 yıl önce)
    TFF ve mhk Halis özkahya ile ilgili nasıl bir Karar verecekler ya da bu neyi değiştirecek olan Malatya'ya oldu adam resmen bir sonraki maç için göztepe'yi yolladı. Ayrıca VAR ne için var, görevli hakemleri de cezalandırılmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Spor yorumculari bu maci izlesinler,vicdani,adeleti Allah korkusu.olan lar gercekleri Soyllemelerini bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Bora Barut (4 yıl önce)
    Cuvalla oy alip vekil olanlar artik yeter bu şehre sahip cikmiyorsunuz bari takima sahip cikin. Bu rezaletin hesabini sorun. Tabi yurek varsa
    0
    0
    Yanıtla
  • Inan ki onlardan önce bu takımın sahibi taraftar. Önce stada gelsin bir taraftar tüm Türkiye'ye bu takımın arkasındayız mesajı verilsin 5000 kişinin doldurduğu stadın takımı nada böyle rahat davranırlar. Sosyal medyadan tepkinizi düzgün bir şekilde TFF basın medyaya yazalım. Ama en büyük güç taraftardir. O stadın dolması lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Huseyin (4 yıl önce)
    Hata degil resmen şaibenin krali
    0
    0
    Yanıtla