SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Katil ve Kalleş PKK Ciğerimizi Yaktı"

0
Güncellendi - 2021-02-16 20:06:56
A- A+ PAYLAŞ

AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki göstererek, “Şehitlerimizi hangi terör örgütü katletti Kılıçdaroğlu? O örgütün bir adı yok mu?” dedi.

Milletvekili Çalık, beraberindeki partililerle birlikte Malatya Yeni Camii çevresindeki esnafları ziyaret etti. Çalık, kentte yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla sağlık ve ekonomi alanındaki mücadelenin yanında, salgından olumsuz etkilenen vatandaşlara Sosyal Koruma Kalkanı ile yapılan destek ve yardım miktarının 408 milyon 204 bin lira olduğunu kaydetti. Çalık, Malatya’da Sosyal Destek Programı'ndan toplam 77 bin 124, Biz Bize Yeteriz Türkiyem'den 23 bin 231 kişiye ödeme yapıldığını belirterek, “Normalleşme Desteği'nden 14 bin 559, Kısa Çalışma Ödeneği'nden 29 bin 41, Nakdi Ücret Desteği'nden 20 bin 711 ve İşsizlik Ödeneği'nden 6 bin 342 kişiye destek verildi” dedi.

“Kahrolsun PKK diyemiyorlar”

Türkiye'deki ilk silahlı eylemini 15 Ağustos 1984'te gerçekleştiren bölücü terör örgütü PKK'nın ülkede 37 yıldır düzenlediği hain saldırılarda başta güvenlik güçleri olmak üzere aralarında bebek, çocuk ve kadınların da bulunduğu 15 bini aşkın kişinin yaşamını yitirdiğini ve binlerce kişinin yaralandığını belirten Çalık, “Dün bir kez daha katil ve kalleş PKK, ciğerimizi yaktı. Biz ciğerimiz yanarken, kahrolsun PKK derken, Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'yi öldüren PKK'lılara, “Hendek kazan arkadaşlar” diye hitap eden daha bir kaç gün önce HDP ile görüşüp aynı fotoğraf karesine girmeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu kezde şehitlerimiz için yayınladığı mesajında eli kanlı terör örgütü PKK’nın ismini telaffuz edemiyor. Kahrolsun PKK diyemiyor. Şehitlerimizi hangi terör örgütü katletti Kılıçdaroğlu? O örgütün bir adı yok mu?” dedi.

“Devletimiz tek bir terörist kalmayana kadar mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir”

Çalık, “Teröristlerin siyasi uzantılarıyla kolkola olanları bu millet unutmaz. Siyasi gelecek uğruna gizli kapaklı yapılan ittifaklara zarar gelmesin diye 13 evladımızı şehit eden alçak terör örgütü PKK’nın adını bile söyleyemeyenleri bu millet unutmaz. Binlerce çocuğu öksüz ve yetim, kadınları dul, anne ve babaları evlatsız bırakan PKK’ya destek verenleri bu millet unutmaz. Devletimizin tüm unsurları, sınırlarımız içinde ve dışında hain PKK terör örgütünün kökünü kazıyana ve tek bir terörist kalmayana kadar mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

28 yorum yapılmış

  • berk (3 yıl önce)
    fidan gibi evlatlarımız sehit oldu Bizim çiğerimiz yanıyor sen ptesi günü yeni caminin orda vatandaşlarla konuşuyorsun hele 3 gün geçerdi
    0
    0
    Yanıtla
  • kılıç balığı (3 yıl önce)
    milletin gazını ve şişini almak için hemende nasıl düşmüşler yollara bu millete vefat eden insanlara zarar vermeden önce lazım dı .2. bir hususda 6 yıldır tesbit edilemeyen inlerini bir gün içerisinde nasıl bulup yakıp yıktınız şimdiye kadar neden bir girişimde bulunmadınız
    0
    0
    Yanıtla
  • yuxel (3 yıl önce)
    Böyle bir kolaycılık yok ,beceriksiz olan sizlersiniz, çocuklarımızı 6 yıl unuttunuz güya kurtarmaya gittiniz nasıl bir kurtarma şekliyse beceriksizce plansız
    0
    0
    Yanıtla
  • Black (3 yıl önce)
    Ciğeriniz yandı gidip rize de şarkılarla türkülerle söndürdünüz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozan Işık (3 yıl önce)
    Hayır yakmadı! Çok değil, birazcık yansaydı 5 yıldır onlar orada olmaz, yetkililer gereğini yapardı.
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (3 yıl önce)
    şimdi anlaşılıyor herşey.diyabakırda hdp binası önünde anaların eylem yapmasını akp istemiş.elinden gelen tek şey demek buydu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Y. A. S. (3 yıl önce)
    Bu Osman Öcalan denilen terörist trt de pkk yı eleştirdiği için herhalde birileri ağzına sakız yaptı. Kanaatimce pkk yı değil devletimizi eleştirseydi birilerinin hoşuna giderdi. Siyasi uzantısı mecliste pkk yı hergün aklayıp paklarken birileri her evden HDP ye bir oy derken sesiniz çıkmıyordu. Yazık çok yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 yıl önce)
    örgütün adı diyarbakırda halay çektiğiniz pkk
    0
    0
    Yanıtla
  • Pırasa (3 yıl önce)
    Cevap bekleyen sorular... Niye 6 yıl o anaları Diyarbakıra diktiniz. Niye TRT de propagandaya izin verdiniz. Niye reyiz gülerek konuştu. Niye yine kılıçdaroğlu dediniz. Niye reyizin evlatları bedelli ve çürük raporlu. Niye 6 yıldır yerler tesbit edilemedi. Niye içişleri bakanı bu olaydan sonra aslan kesildi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hak adelet (3 yıl önce)
    Ey insanoglu uyan gafletden rabbim bize bir yil icinde kac tane nusubet verdi uyanmadik.musluman muslumana dusman oldu.13 sehidimiz var halen oy pesinde kosup sokak sokak gezip neyin pesindesiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (3 yıl önce)
    Allahım bu aslan parçası koç yiğitlerin intikamını sen al yarabbi sana havale ediyoruz, sen kahhar isminle tecelli et ya rabbim, sen içimizi soğut Allahım...sebep olanların tez günde binbir belasını ver...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kara44 (3 yıl önce)
    Yarın Seçim olsa Zorda Olsalar Parçalarız Dedikleri Adamları TRT ye Çıkarmazlarsa Ben Namerdim..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sefa (3 yıl önce)
    Çalık hanım ı seçimlerden seçimlere görür olduk Öznur çalığı seçimlerde yeni belediye başkanımız olacak ve Malatya halkına tekrardan geçmiş olsun diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • olur olur büyüklerimiz derdiki ne ekersen onu toplarsın derdi ne yaptılar şehirhastanesimi hızlı trenmi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Şehitlerin intikamını alacağız diyorlarda, 6 yıldır neden alınamadı bu intikam. Yazık değil mi o gençlere, intikam almak için illa şehit olmalarımı gerekirdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatansever (3 yıl önce)
    Sana oy verdiğim için bu sene utandım gerçekten yazıklar olsun bana ne yaptın bu şehir için ne yaptın valla billa şeçimden sonra kaç defa İnönü caddesi esnafını dinledin kaç ay sene oldu yoksun ortada diğer vekillerimiz de aynı umarın sn cumhurbaşkanım dikkate alır bu dönemi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Kaya (3 yıl önce)
    Hiç bir örgüt veya yapı 85 milyonluk ve 780 bin kilometre karelik bir coğrafyanın ciğerini yakamaz! Monarşik aidiyete önem vermem.Ben de Pütürgeliyim. Tepehan. O coğrafyanın insanlarının ciğerini ve tüm Malatyanın ciğerini bilirim pişmez, yanmaz,yapışmaz ve yenmez... Yanan bir ciğer miğer yok. Sadece vasat bir idare var karşımızda.Pişmiş ciģer arıyorsanız kebapçılara uğrayın.Ve lütfen ablalık vazifenizi yapın! Size, Malatya kadını için yıllarca ve şerefle temsiliyet verdik. Senelerce yetki ve geniş tezahüratta olduk. Ve lütfen haddinizi kullanın. V rica ediyorum realist yani gerçekçi olup istismardan kaçının....
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (3 yıl önce)
    Oy için nelerde yaptınız unutmadık.
    0
    0
    Yanıtla
  • ???
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (3 yıl önce)
    Sayın Çalık Kılılıçdaroğlu'nu suçlamak yerine dönde geçmişinize bakın.PKK ile pazarlık yapan sizin partiniz değilmıydi.Öcalanın mektubunu okutan.Oslo'da PKK ile pazarlık masasına oturan ve onları sınırda karşılyan sizin partiniz değilmiydi.Örnekleri çoğaltmak sümkün.Kafayı Kılıçdaroğlu'na taktıkça sürekli mahçup olursun
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Tam bir sahibinin sesi olan, günlük siylasi çıkar ve ortama göre konuşan Sayın Çalık'ın, partisinin PKK'nın siyasi organı dediği partiyle çözüm süreci dedikleri, devletin elini kolunu bağlayıp terörün tırmanmasına yolaçan süreç sırasında söylediklerini birisi bulup çıkarsa ne güzelm olur.Kim bilir o zaman neler söylemiştir.Ben hatırlıyorumda, çözüm sürecinin yılmaz savunucusuydu.Millete hatırlatmış olursunuz.Ben bir lafını hatırlıyorum sadece "HDP Türkiye'nin her yerinde olmalı" gibi bir laftı.Gerisini arşivlerden tarayın neler bulursunuz neler.Ama bunlar böyle dün dündür bugün bugün bile değil. 1 saat önce budur ama 1 saat sonra budura geldiler zikzakta.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yavuz (3 yıl önce)
    O örgütün bir adi var. Şerefsiz pkk. Hani o megri megri şarkısı söylediğiniz o şerefsiz örgüt. Hendek kazarken ses çıkarılmayan. Osman öcalan trt çıkarken millete mektubunu okuduğunuz pkk .
    0
    0
    Yanıtla
  • ???
    0
    0
    Yanıtla
  • alican (3 yıl önce)
    Mesele terör örgütü pkk olunca sesleri nedense kesiliyor ancak hükümetin bir icratı olsa bir çalışması olsa çıkar eleştirir yerden yere vururlardı.Bizler acımızı yüreğimize gömdük ama kimin ne mal olduğunu çok iyi biliyoruz.Kaç gündür gözlerimiz yolda kaldı chp'den biri çıkıpta acaba reise attıkları çamurların kırkta birini bu alçak ve katil terör örgütü pkk'ya atarmı diye ama nafile..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kimin sesi kesiliyor? Osman Öcalan ı trt de kim konuşturdu?CHP mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Bu devleti siz yönetiyorsunuz..sorumluluk sizde..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Bulut (3 yıl önce)
    Şehit edilen güvenlik güçlerimiz yıllardır bu şerefsiz örgütün elinde. Bu vatan evlatlarının kurtarılması için yapılan çalışma ve çabalar soruşturulmalıdır. Türkiyem, başın sağ olsun.
    0
    0
    Yanıtla