SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Katil Zanlısı Yakalandı

0
Güncellendi - 2021-01-24 18:50:38
Katil Zanlısı Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Bayrampaşa'da bir otelde iple boğularak öldürülmüş halde bulunan ve cenazesi Doğanşehir'de toprağa verilen Ferdane Kurt'un katil zanlısı cinayeti itiraf etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından zanlı adliyeye sevk edildi.

Bayrampaşa’da bir otelde kalan 43 yaşındaki Ferdane Kurt, 12 Ocak günü aynı otelde kaldığı öğrenilen Cemil Yar'ın odasında iple boğularak öldürülmüş bir halde bulunmuştu. Olaydan sonra kayıplara karışan zanlı Cemil Yar'ın yakalanması için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı incelme başlatmıştı. Yaklaşık 400 güvenlik kamerasından elde edilen 216 saatlik görüntüyü incelemeye alan, polis ekipleri cinayet şüphelisi Cemil Yar'ı Başakşehir'de kaldığı adreste yakalayarak gözaltına aldı.

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Cemil Yar’ın tehdit, hakaret, yaralama gibi suçlardan 6 kez suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Şüpheli Yar'ın emniyette verdiği ilk ifadesinde, “Ne olduğunu hatırlamıyorum. Öldürdüğümü biliyorum ama o an aklımda yok” şeklinde ifade verdiği ileri sürüldü. Şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çağlayan Adalet Sarayı’na sevk edildi.

Gayrettepe’deki Cinayet Büro amirliğine götürülerek sorguya alınan ve tekstil işçiliği yaptığı belirlenen zanlının cinayetten 1 ay kadar önce de ayrı yaşadığı eşinden boşandığı ve 4-5 aydır aynı otel kalıp Ferdane Kurt ile aynı otelde tanıştığı öğrenildi.

Öte yandan, Cemil Yar’ın olayı gerçekleştirip kayıplara karışmasının ardından Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin katil zanlısının Malatya'da yaşayan eski eşi hakkında tedbir amacıyla koruma kararı aldırdığı öğrenildi.

İstanbul, iha- hurriyet.com.tr- sabah.com.tr- milliyet.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Hasan (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin Malatyalı olarak İstanbul emniyet müdürlüğünü personeline teşekkür ederim .katili yakaladığı için.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (3 yıl önce)
    Yahu kardeşim, bu nasıl fotoğraf .Kadıncağız ,Allah rahmet eylesin, öldürülmüş.Rahmetlinin resini Terörst resmi gibi koymuşşsunuz.Bu ne biçim habercilik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kovid 44 (3 yıl önce)Alper isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen öyle
    0
    0
    Yanıtla
  • makyajlı resim bulamamış editör,kusuruna bakma artık..nelerle ugrasıyosunuz
    0
    0
    Yanıtla