SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kavacık Caddesi'nde Düzenleme Yapıldı

0
Güncellendi - 2018-11-19 21:26:03
Kavacık Caddesi'nde Düzenleme Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Kavacık Caddesinde sürdürdüğü değişim dönüşüm ve yenileme çalışmalarının büyük bölümünü tamamladı.

Yıldıztepe Mahallesi sınırlarında bulunan Kavacık Caddesinde düzenleme çalışmaları kapsamında yol ve kaldırım çalışmaları yapıldı. Yeşilçam Caddesiyle birleşen cadde, yeni görünümüyle büyük beğeni topladı.

Altyapı ve üstyapı çalışmalarının tamamlandığı Kavacık’ta ağaçlandırma çalışmaları yapılacak. Yıldıztepe Mahallesinin önemli derecede ulaşım yükünü taşıyan cadde Çevre Yolu ile Yeşilçam Caddesini de birbirine bağlıyor.

Bölge sakinleri de yapılan düzenleme çalışmalarından memnun kaldıklarını belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür ettiler. Yıldıztepe ve Tandoğan bölgesinin hızlı bir gelişim gösterdiğini belirten vatandaşlar, “Büyükşehir Belediyemiz bölgemizde önemli ana arterleri düzenleyerek, güzel bir görünüme kavuşturdu. Önceden kimsenin gelip yaşamak istemediği bu bölgeye her gün yeni insanlar gelip yerleşiyor. Evlerimizin değeri arttı. Kavacık Caddemizdeki çalışmalar tamamlandı. Güzel asfalt çalışmaları yapıldı. Emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyoruz” dediler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Murat (5 yıl önce)
    Diktikleri ağaçların %20 si yaşıyor. Göz boyandı mı? EVET. yandaşa para aktı mı? EVET. Ülke parası bu ağaçkar için İtalya'ya aktımı? EVET. Çalışmaya devam o zaman.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nerden anladın %20 yaşıyor kardeş saydınmı adamlar iş yapıyor yaranamıyor isteğiniz ney sizin birader. böyle iftiralarlar bir yere varamazsınız işinize bakın.
    0
    0
    Yanıtla