SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kavga Ettiği Şahıs Tarafından Tabancayla Vuruldu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da gece yarısı sokakta çıkan kavgada, kavgacılardan biri tabanca ile ateş açarak diğerini ağır yaraladı.

Olay, Zafer Mahallesi Gündoğdu Caddesi üzerinde Turgut Özal Camisi karşısında saat 23.55 sıralarında meydana geldi. Sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen bilinmeyen bir sebepten dolayı sokakta bir araya gelen Kerim C. ve Fatih F. adlı şahıslar arasında kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine Fatih F., üzerindeki tabanca ile Kerim C.’ye ateş açarak karnından yaraladı ve kaçtı.

[embed]

[/embed]

Yaralı Kerim C. ise yaklaşık 100 metre yaralı vaziyette yürüyerek Mehmet Buyruk Caddesi Turgut Özal Camisi önüne çıktı. Çevrede oturan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri yönlendirildi. Ambulansta ilk müdahalesi yapılan Kerim C., İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Olayın şüphelisi Fatih F. ise yaya olarak kaçtı.

Olay yerinde yapılan incelemede 5 boş kovan ile 4 dolu mermi bulundu.

Polis, olayın failini ararken, araştırma ve soruşturmayı sürdürüyor.

Burhan KARADUMAN, SG- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız