SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kavga Ettiği Şahsa Pitbullunu Saldırttı!

A- A+ PAYLAŞ

PİTBULL DA GÖZALTINA ALINDI!.. Malatya’da iki grup arasında çıkan kavgada biri pitbull saldırısı sonucu 3 kişi yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi edilirken, Pitbull köpek daha sonra polisin de yardımıyla belediye ekipleri tarafından alınıp Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı'na götürüldü.

https://youtu.be/vGpD6Vx3FUM

Olay, saat 16.00 sularında Battalgazi ilçesine bağlı Ferhadiye Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Şehit Kaya Gönt Sokak içerisinde esnaflık yapan M.M. ile bölgede yaya olarak geçen M.Y. arasında 'yan baktın' tartışması sonucu kavga çıktı. Kavgaya M.M.’nin oğlu A.M. de katılırken, darp edilen Miraç Y. yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ayırdığı kavgada olay yerinden ayrılan Miraç Y. daha sonra kalabalık bir grupla M.M.’nin işyerine gelerek M.M.’ye saldırdı. İddiaya göre, M.M. bu sırada işyerinde bulunan pitbull cinsi köpeği şahısların üzerine saldı. Köpeğin saldırdığı Miraç Y. çevredekilerin müdahalesiyle güçlükle kurtarılırken, sol ayak ve kulak kısmında yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ile 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Köpeğin saldırısı sonucu yaralanan Miraç Y. ile kavgada darp neticesi yaralanan baba oğul Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Pitbull cinsi köpeğin M.M.'ye ait olduğu ileri sürülen ikamete götürüldüğü bilgisi üzerine polis ekipleri M.M.’nin evinde inceleme yapmak istedi. Bir saat bölgede evin anahtarı bekleyen polis ekipleri, M.M.’nin anahtarı getirmesi üzerine köpeği evden çıkardı. Pitbull cinsi köpek yaklaşık 45 dakika süren çalışmaların ardından Büyükşehir Belediyesi’ne ait hayvan nakil aracına alınarak barınağa götürüldü.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Has Malatyalı (2 yıl önce)
    Maşallah, sözde yasaklı köpek de dana kadar olmuş. Bu konuda daha titiz davranıp bunun gibi art niyetli insanlara fırsat verilmemeli. Yasaklı köpekse yasaklı köpektir, görüldüğü yerde gel bakalım hemşerim denmesi lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (2 yıl önce)
    Yorumlarda bir yanlışlık var.Mağdur olan esnaftır.15 uyuşturucu tarafından saldırıya uğramıştır.Mücelli,Hasan Varol,İzzetiye mah uyuşturucuların mekanı olmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (2 yıl önce)
    masallah ne guzel esnafimiz var, yan baktin tartismasi, insanlar buyuk bunalimda yazik
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (2 yıl önce)
    Pitbulla da denetim serbestlik verir gönderirler
    0
    0
    Yanıtla
  • ???? ağzına sağlık
    0
    0
    Yanıtla
  • Mltykrl (2 yıl önce)
    Malatyada petshopların önünden geçilmiyor bütün petshop sahipleri dükkan önüne köpek bağlıyorlar.kimse sizin keyfiniz için karşı kaldırama geçmek zorunda değil.ayrıca petshopların önünden kokudan dolayıda geçilmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (2 yıl önce)
    Hayda bu da nerden çıktı.Şimdi de pitpulu bilerek saldırtıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (2 yıl önce)
    gençleri kaybettik ne yazık ki...gidişat kötü
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)ali isimli kullanıcı yorumuna
    Kaybetmediğimiz ne kaldı ki?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Yetkililerden rica ediyorum bu tip saldırgan köpeklerin beslenmesi veya beslenme alanı dışına yani cadde sokak park gibi yerlere çıkarılması yasaklanmalıdır,bu tür köpeklerin sahibinin iyi niyetle bu köpekleri besledigine inanmıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taksici EROL (2 yıl önce)
    Bu mahallede çevreyi bu itle sürekli rahatsız ediyorlardı gereği fazlasıyla yapılır inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Umarım iti salar sahibine eğitim verirler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Bu esnaf tasfiye edilmeli, pitbulu alsın evinde yaşasın
    0
    0
    Yanıtla