SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kavga Ettiği Şahsı Silahla Yaraladı

0
Güncellendi - 2020-06-14 18:49:29
Kavga Ettiği Şahsı Silahla Yaraladı
A- A+ PAYLAŞ

3 AY ÖNCE KAVGADA YARALANAN GENÇ ÖLDÜ.. Malatya'da iki kişi arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.

Olay, Pazar günü Battalgazi ilçesi Yeşilçam Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre ismi öğrenilemeyen 1 kişi ile tartışan A.K. (41) silahla açılan ateş sonucunda yaralandı.

Yaralı şahıs Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılarak tedavi altına alınırken, ihbar üzerine olay yerine intikal eden polis ekipleri şüpheli şahsı olayda kullandığı suç aleti ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Öte yandan Cuma gece saatlerinde Tevfik Temelli Caddesi üzerinde alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı öğrenilen silahlı kavga olayının şüphelisi Y.S.H. 'de olayda kullanılan suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Her iki olayla da ilgili olarak başlatılan inceleme sürüyor.

3 AY ÖNCE KAVGADA YARALANAN GENÇ ÖLDÜ

Bu arada Malatya'da kavgada darp edilen genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, 23 Mart 2020 tarihinde Yeşilyurt ilçesine bağlı Çavuşoğlu Mahallesi kilise mevkinde ismi öğrenilemeyen bir kişi tarafından darp edilen ve ağır yaralanan 22 yaşındaki Tayfun Yıldırım hastaneye kaldırılarak burada tedavi altına alındı. Olayın şüphelisi polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alınırken, emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yaklaşık 3 ay yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren 22 yaşındaki Tayfun Yıldırım, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Bülent (3 yıl önce)
    Texas filmleri izlemeye gerek yok.malatya'da canlısıni her gün izliyoruz...
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (3 yıl önce)
    Malatyaya bakarmısınız her türlü suç mevcut.ne hale geldi.vakti zamanında şehir efsanesi falan diyorlardı.işsizlik,geçim sıkıntısı,dışardan alınan göç malatya yı bozdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.ali (3 yıl önce)
    Ayip vallahi insan lar usandi su hale bak memleket ne hale geliyor,
    0
    0
    Yanıtla
  • kürşat44 (3 yıl önce)M.ali isimli kullanıcı yorumuna
    Adli kontrol şartıyla serbestlik süpermiş yav.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (3 yıl önce)
    texas in a city malatya ( teksas da bir şehir Malatya) teksas oldu son afla
    0
    0
    Yanıtla