SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kavgada Bıçaklandı, Hastanede Öldü

A- A+ PAYLAŞ

Altınkayısı Bulvarı'nda gece meydana gelen olayda, kavga sırasında bıçakla ağır yaralanan şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili bir kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Tecde Altınkayısı Bulvarı'nda önceki gece çıkan kavgada 41 yaşındaki Yunus İz, bıçakla göğsünden ve boynundan yaralandı. Yaralayan şahıs kaçarken, kaldırıma yığılan Yunus İz, vatandaşların ihbarı üzerine gelen 112 Ambulansı ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan müdahalenin ardından Yoğun Bakım Servisi'ne kaldırılan İz kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren polis, katil zanlısının H.B.B. olduğunu belirledi. Bu şahıs, polis tarafından yakalandı ve mahkemece tutuklandı.

malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Olayda hayatını kaybeden Yunus İz

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Kötüler İçin İdam Gelsin (2 yıl önce)
    Ambulans olaydan yaklaşık 15 dakika sonra geldi. Rahmetli çok kan kaybetti. Yoldan geçen doktorların kalp masajı da fayda etmedi. Çok üzüldüm. Çocukları da varmış. Yetim kaldılar. İdamın gelmesi lazim artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet bende oradaydım ambulans çok geç geldi adam öldükten sonra birde haberde hastanede öldü deniliyor yalan
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (2 yıl önce)
    Yazık günah değil mi? Bu adama, Amcazademin eniştesi çok kibar çok beyefendi biri kişiydi gördüğüm kadarı ile, o cadde gece kaos oluyor Malatya'nın bütün şahin, doğan vs orada drift atıyor milleti sıkıştırıyorlar. Bu araçlar nasıl denetleniyor kim denetliyor bilmiyorum yanlız sesi sonuna kadar açıp insanların hem psikolojilerini bozuyorlar hem trafiği tehlikeye sokuyorlar çok acil müdahale edilsin. Yazık değilmi şu adama. Küçük çocukları var. ALLAH gani gani rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tecde sakini (2 yıl önce)
    Ölen kardeşimiz için allahtan rahmet kalanlar için sabır dilerim adalet yerini bulsun inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Tecde sakini (2 yıl önce)
    Sayın yetkililer altın kayısı kavşağına acilen trafik lambası takılması rica olunur birde ayrıca bu bulvarda ters yönde gitmeler aşırı hız gece yarısı hele yarış pisti sanki lütfen buna bir çözüm bulunmasını Güngör olsun buraların tekrar gözden geçirilmesi gerekli güvenlik ve trafikte öncelik sıfır hergün kaza yeni açılan sokaklarda lamba yok zifiri karanlık milyonluk evlerde oturuluyor ama çevre çok kötü
    0
    0
    Yanıtla
  • gimer e belediyeye trafiğe onlarca kez yazdım. sonuç yok. çünkü herşeyimiz sahte
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    yazık değilmi gencecik adam çocuğu yetim kaldı.Allahınızdan bulun inşallah hak ettiği cezayı alır diyecemde oda zor
    0
    0
    Yanıtla
  • öğrenci (2 yıl önce)
    ALLAH rahmet eyleye çocuğu var yetim kaldı. Zalimler bu çok kısa dünya gelip geçicidir. yerin altı var. ahirette var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Yazık günah 30 dk can çekişerek ambulans bekledi altınkayısı bulvarına neden bu kadar geç gelindi adam kan kaybından öldü başta bilinci açıktı ambulans neden bu kadar geç kaldı birileri bunu da soruştursa keşke.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı s.a siz ordamıydınız olay anında yunus abi iyi niyetli bi insandı yazık oldu allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)Erol isimli kullanıcı yorumuna
    biz geçerken yolda yattığını farkedip durduk olayın nasıl yaşadığını görmedik
    0
    0
    Yanıtla
  • Olayı gördünüz mü siz olayın başlangıç sebebi ne ve kaç kişi yapmış bilginiz varmı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu iki araç yol verme kavgası yaşadı. Bizim onumuzdeydi. Sonra biri benzinlige çekti. Diğerinde arkasından benzinlige girdi. Çok yazık olmuş. Çok üzüldüm
    0
    0
    Yanıtla
  • Ticari taksimi normal araç mı
    0
    0
    Yanıtla
  • Biri beyaz orta sekmentte bir araba diğeri siyah Broadway olabilir iki araçtı. İki araçta solda gidiyordu. Beyaz araç öndeki koyu renkli araca yol vermesi için sinyal yaktı, öndeki araç vermedi. Daha sonra beyaz araç mesafeyi azalttı. Koyu renkli araç orta şeride geçti. Daha sonra sol seride geçip beyaz aracı sıkıştırdı. Beyaz araç orta şeride geçti. Koyu renkli araç orta şeride geçip yine beyaz aracı yakın mesafede sıkıştırdı. Beyaz araç benzinlige çekti. Koyu renkli araçta benzinlige girdi. Benim gördüklerim bunlar. Benim görüş alanından önce bir şey yaşadılar mi onu bilmiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT REİS (2 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    m illet gereksiz yere 112 mesgul ediyor gerçek acil hastada ambulans bulunamıyor.
    0
    0
    Yanıtla