SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kavgada Birbirlerini Silahla Vurdular

0
Güncellendi - 2020-07-30 05:03:47
Kavgada Birbirlerini Silahla Vurdular
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da iki kişi arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Abdulgaffar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hacı Bektaş Veli Caddesi üzeri Nilüfer Sokak içerisinde, Y.İ. ile M.D. arasında henüz bilenmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Silahların kullanıldığı kavgada şahıslar karşılıklı olarak birbirlerini yaralarken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılardan biri Malatya Eğitim Hastanesine diğeri ise Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılırken, polis ekipleri olayın gerçekleştiği sokakta inceleme yaptı.

Olayla ilgili olarak başlatılan inceleme sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Acil (3 yıl önce)
    Polisi ben aradım resmen birbirlerini öldürmek için uğraştılar yerde yatan birisini görünce yanımda ki arkadaşım ile beraber yaralıya yardım etmeye gittik indiğimiz de yaralı kaçmıştı ve silahlı şahıslar burnumuzun dibindeydi yerde ki silahı aldı iki de bir namlu ağzına mermi vermeye çalışıyordu ama büyük ihtimal tutukluk yaptı
    0
    0
    Yanıtla