SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kavgada Silah Patladı, Yoldan Geçen Vuruldu

0
Güncellendi - 2018-12-24 03:00:06
Kavgada Silah Patladı, Yoldan Geçen Vuruldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da aralarında husumet bulunan şahısların kavgası sırasında ateşlenen tüfekten çıkan saçmalar yoldan geçen bir kişiyi yaraladı.

Edinilen bilgilere göre, Battalgazi ilçesine bağlı Hanımınçiftliği Mahallesi'nde aralarında husumet bulunan E.D. ile T.P. Çiçekçi Sokak’ta karşılaştı. İkili arasında çıkan kavgada E.D.’nin pompalı tüfekle ateş açması sonucu, yoldan tesadüfen geçmekte olan  Ferdi Toğ (25) başına isabet eden saçmalarla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ferdi Toğ, ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerinde incelemede bulunan polis ekipleri tarafından yapılan çalışmayla E.D. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ozi (5 yıl önce)
    Demek ki herkes yanın da silahla geziyor.Yolda karşılaşıyorlar hemen ateş ediliyor.Gelinen nokta nirvana...
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandas (5 yıl önce)Ozi isimli kullanıcı yorumuna
    aynen demek uzerlerinde pompalı ile geziyorlar vah malatyanın haline vah aksam saat 10 dan sonra avm kısla arası bi gezin bakalım rahat rahat gezebiliyormu insanlar nerde bi i.ti kopugu var carsıda
    0
    0
    Yanıtla