SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kavşaktaki Kazada 1'i Ağır 3 Yaralı

0
Güncellendi - 2020-12-26 22:46:55
Kavşaktaki Kazada 1'i Ağır 3 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da iki aracın kavşakta çarpışması sonucunda 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 21.00  sularında Anayurt Caddesi Askeri Lojmanları girişindeki Kartal Kavşağında meydana geldi.  Bahadır Özmutlu yönetmindeki 44 ABV 521 plakalı araç ile Serkan Toprak ‘ın yönetimindeki  44 BU 892 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada cipte bulunanlardan Bahadır Özgürlü, Muhammet Mustafa Öcal  Abdulvahap Çiçekli yaralandılar.

Yaralılar kaza yerine gelen 112 acil servis ambulansları ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldılar.  

Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından kazaya karışan araçlar kaldırıldı. 

Burhan KARADUMAN, SG- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Malatyali (3 yıl önce)
    Evet bende bazen o kavşaģı kullanıyorum.Tren geçit yolunda arabaların birikeceği hesaplanmamış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (3 yıl önce)
    Büyükşehir yaptığı kavşakların ne kadar mantıksız ve iş bilmezlik abidesi olduğunu böyle insanlar ölünce anlarsınız ancak.Geçmiş olsun herkese
    0
    0
    Yanıtla
  • Adı sadece Büyükşehir, büyükşehir arıyosanız gidin Kayseri'ye bakın 4 gündür kaldım çoğu zamanım trafikte geçti, yapılan kavşakları yolları ve insanlarının trafikteki durumunu görün gayet düzenli anlayışlı ama bizde öyle mi asla öncelikle insanımız eğitilmesi, direksiyon başına tüm yolun hakimi kendisi sanıyor Malatya'da önce ben geçerim geçeceğim mantığı olduğu sürece zor kazaların bitmesi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (3 yıl önce)
    Beyler Burası ölümcül kavşak değil insanlar eğitimsiz yeni yapılan kavşakları bilmiyor vatandaş sürücü kursundaki eğitmenler dahi bilmiyor bunları eğitmek lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (3 yıl önce)
    daha cok kaza olur bu yolda tren gecisi is saati giris cikislarinda her arac ben geceyim derdinde bu yol hic iyi olmadi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Tren geçince kavşak çok karışıyor, hava lojmanı girişine üst geçit şart
    0
    0
    Yanıtla