SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kavşaktaki Kazada 3 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2020-05-15 21:20:40
Kavşaktaki Kazada 3 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kırmızı ışıkta geçen otomobilin minibüse çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, Malatya-Elazığ karayolu Yimpaş mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Elazığ istikametinden gelerek Malatya kent merkezi istikametine seyir halinde olan B.Ö. yönetimindeki 44 LZ 455 plakalı otomobil kavşakta ışık ihlali sonucu Ç.Y. yönetimindeki 44 HH 135 plakalı minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan minibüs takla attıktan sonra ters dönerek refüj üzerinde durabildi. Kazada araç sürücüleri ile birlikte Y.S. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar hastaneye kaldırılırken, kazaya karışan araçlar çekici yardımı ile bulunduğu yerden kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Has Malatyalı (3 yıl önce)
    Ya tabii ki sürücü hataları da var ancak sürücüyü daha çok hata yapmaya iten bir trafik sistemimiz de olduğu ortada. Işıklar sorunlu demiş pek çok okur yorumunda, bununla ilgili ne yapılacak? Vatandaş dünyanın en ağır vergi sistemi altında eziliyor, karşılığında can ve mal güvenliğine daha çok özeni hak ediyor. Kamudaki gereksiz makam araçlarını azaltın karşılığında vatandaşın yaşamına güvenliği artırın. (örneğin sorarım size, zannediyorum nüfus müdürü falan gibi pek çok makamda var mı?)
    0
    0
    Yanıtla
  • Kuzey Cevre Yolu Bitsin Artik (3 yıl önce)
    Karayollari/ Büýükşehir Trafik Daire Başkanligi bu yorumlari okumuyor mu????
    0
    0
    Yanıtla
  • öğretmen (3 yıl önce)
    Bakıyorum her kes ya belediyeyi ya kavşağı ya da ışığı suçluyor. Arkadaşım trafik kuralı denen bir şey var. Eğer az buçuk akkılı isen hız sınırına uyar , önündeki araç ile takip mesafeni korur isen kaza yapmazsın. Yoldaki çizgilerin ve trafik levhalarının anlamını bilmeden direksiyona geçersen daha böyle çok haber okursun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz- Kuzey Cevre Yolu Bitsin Artik (3 yıl önce)öğretmen isimli kullanıcı yorumuna
    Bütün kazalarda az çok insan kusuru vardir. Ancak yorumlarda herkesin vurguladigi isigin birden kirmiziya donmesi olayina cok basit bir çözüm uretilebilir.Siz karayolları veya buyuksehirde calismiyorsaniz eger birakin da onlar buna bir cözum bulmaya calissinlar kamuoyundan gelen şikayet ve talepler dogrultusunda....Sizin mantiga göre "Herkes dikkat etsin, kurallara uysun" deyip yol kenarlarina bariyer de yapilmasin...Var mi boyle bir mantik.!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemal Köse (3 yıl önce)
    Ölen varsa, mekanı Cennet olsun diyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Yukardaki yorumlara bakıldığında bu kavşağa ilgisiz kalındığı apaçık görülüyor. İlgililerin (Valilik başta olmak üzere, belediye ve emniyet) bir an önce, acilen çözüme kavuşturulması gerekenleri yerine getirip, can kayıplarının önüne geçmesi gerektiğini düşünüyorum. Saygılarımla...
    0
    0
    Yanıtla
  • RAMAZAN (3 yıl önce)
    Herkes yazıyor. Hangi biriniz emniyeti veya belefiyeyi arayıp da şiksyet etmiyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa kılıç (3 yıl önce)
    Malatyanın bütün ışıkları sorunlu çevre yolunda 80 100 km hızla gidiyorsun Bi bakmışsın kırmızı yanmış çok saçma bir sistem dursan arkadan gelen vuracak geçsen Allaha emanetsin
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (3 yıl önce)
    ışık hatalı çalışıyor hiç olmasa daha iyi yeşil diye devam ediyorsun kavşağı kontrol için göz gezdiriyorsun birde bakıyorsun kırmızı yanıyor olay bu
    0
    0
    Yanıtla
  • MalatyaLee (3 yıl önce)
    Ya saniye koysunlar ya yanıp sönsün bu ışıklar. Tırcı kamyoncu nasıl durduracak 20 30 ton yüklü arabayı. Adam yeşil yanıyor diye hızını kesmeden geliyor gelince de pat diye kırmızıya dönüyor. Malatya da birçok sürücü de ayağı debriyaj da beklediği için anında yola atlaması bir oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • tuna (3 yıl önce)
    her gün kaza olan bir yer bu kavşak ve ışık dengesizliğini hala çözemedi belediye emniyet bu nasıl bir mantık anlamadım
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (3 yıl önce)
    orası yokuş aşağı olduğu için kaptıran geliyor dersin formüla 1 pisti. Orası için en iyi çözüm eski ssk nın orda olduğu gibi dönecekler için sola bir şerit koymak , ve en önemlisi iki ışık arasına bir ışık ve kasist koymaktır. En sakat yerlerden biri Malatayada orası . Aşağı çöşnükten gelen rampayı çıkıp hızlanamıyor ve kaçamıyor. Üniversite tarafından gelen son sürat geliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Servisci44 (3 yıl önce)
    O kavşağın yanındaki Malatya Anadolu lisesinde servisciyim orada çok kaza oluyo ışıklar YEŞİLDEN KİRMİZİYA dönerken yanıp sönmesi lazım uyarı amaçlı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ss (3 yıl önce)
    Hiç kullanmamıştım o yolu,Orda soldan ben de hızlı gittim birden ışık çıktı frene bastım önde araba olsa çarpacaktım ya da yaya .Orada arkadaşımın da arabasına arkadan hızla çarptılar soldaymış.Bir araştırılsın orası ben çok üzülmüştüm nasıl öyle bir hata yaptım diye.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray007 (3 yıl önce)
    Lütfen ya saniye koymak çok mu zor Allah aşkına.Kavsak noktalarina saniyeli kırmızı ışık koyulsun Allah rızası için.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akın (3 yıl önce)
    Minibüs içindekilerden biri vefat etmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar Kaplan (3 yıl önce)
    Aynı noktada bu hafta kaçıncı kaza sayamadım. Orda bir sorun var.
    0
    0
    Yanıtla