SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaybettiği Parası Bulundu

0
Güncellendi - 2017-07-03 18:17:07
Kaybettiği Parası Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 2 bin 600 TL parasını bir alışveriş merkezinde düşüren şehit annesi 8 gün sonra aynı alışveriş merkezine gidince düşürdüğü parası kendisine teslim edildi. Şehit annesi alışveriş merkezi sahibi ve personellerine teşekkür ederken duygu dolu anlar yaşadı. Olay anı da güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay, 23 Haziran Cuma günü Malatya Merkez’deki bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Alışveriş merkezinin mobilya reyonunu temizleyen temizlik personeli yerde 2 bin 600 TL para buldu. Temizlik personeli bulduğu parayı alışveriş merkezinin güvenlik görevlisine verdi. Alışveriş merkezinin sahipleri ve güvenlik görevlileri kamera kayıtlarından parayı düşüren şehit annesi Zeynep Işık’ı tespit etti.

Alışveriş merkezi sahibi güvenlik görevlisiyle birlikte parayı saydı, kayıt altına aldı ve yaklaşık 2 bin 600 TL’nin sahibini bulmak için araştırma yapıldı.

60 yaşındaki şehit annesi Zeynep Işık, 8 gün sonra aynı alışveriş merkezine tekrar alışverişe gidince kamera kayıtlarını izleyen güvenlik görevlisi tarafından tanındı. Güvenlik görevlisi İbrahim Barca durumu alışveriş merkezi sahiplerine bildirdi ve kayıt altına alınan para, sayılarak şehit annesi Zeynep Işık’a teslim edildi.

Şehit annesi Zeynep Işık, 8 gün önce parasını kaybettikten sonra karakola gittiğini ve aynı tekrar alışverişe geldiğinde parasının kendisine teslim edildiğini ifade etti.

Alışveriş merkezinin güvenlik görevlisi İbrahim Barca ise olayı anlatarak, Zeynep Işık’ı izlediği güvenlik kamerası kayıtlarından tanıdığını belirtti ve parayı bulup iade ettikleri için mutlu olduğunu söyledi.

Kayıt altına alınan para daha sonra sayılarak şehit annesi Zeynep Işık’a teslim edildi.

Ayrıca Zeynep Işık’ın parayı düşürme anı da güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde alışveriş merkezinin mobilya bölümünde paspaslara bakan Işık, parasını düşürüyor, paspası alıp kasaya ödeme yapmaya gittiğinde parasının olmadığını fark ediyor ve uzun süre üzerinde parasını arıyor.

Zeynep Işık’ın 1998 yılında Van’da şehit düşen Cengiz Işık’ın annesi olduğu öğrenildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • osman (6 yıl önce)
    işte bizim özümüz bu olmalı tebrik ediyorum arkadaşları
    0
    0
    Yanıtla
  • halime (6 yıl önce)
    tebrik ediyorum. herşeye rağmen insanlık hala devam ediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Maksut (6 yıl önce)
    Mükemmel bir haber. Temizlik görevlisinden, Güvenlik görevlisine kadar herkesi tebrik etmek lazım.
    0
    0
    Yanıtla