SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıp 7 Kız da Bulundu

0
Güncellendi - 2020-12-23 18:58:50
Kayıp 7 Kız da Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Salı akşam saatlerinde barındırıldıkları MİAD Sevgi Evleri'nden ayrılarak kayıplara karışan, yaşları 15 ile 18 arasında değişen 7 genç kızın bulunduğu bildirildi.

Kimsesiz çocuk ve gençlerin barındırıldığı Beylerderesi mevkiindeki MİAD Sevgi Evleri'nde kalan 8 kız, akşam saatlerinde kayıplara karışmıştı. Kızlardan 1'i kısa bir süre sonra bulunmuş, diğer 7'sinin  bulunması için yetkililer, polis ve jandarma harekete geçmişti. İl merkezi, şehirler arası yollar, ilçeler, il giriş ve çıkışlarının yanı sıra çevre il ve ilçelerde geniş çaplı bir araştırma başlatılmıştı. Polisin yaptığı araştırmalar sonucu kızlardan 6'sı daha Başharık bölgesinde bulunarak, Çocuk Şube'ye götürüldüler.

Kayıp diğer kızın da gittiği adresin belirlendiği ve 01.00 sıralarında burada bulunduğu haber alındı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Soru sormalı (3 yıl önce)
    Neden kaçma ihtiyacı duydular? Bireysel olmadığı da belli , sebep bulunmalı ve aydınlatılmalı Allah kimseyi sahipsiz çaresiz bırakmasın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Cumali (3 yıl önce)
    İl müdürü gerekli önlemleri almamış
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (3 yıl önce)Cumali isimli kullanıcı yorumuna
    Boş konuşma ne alakası var hiç sevgi evlerine gittin mi çalışanlar o çocukların başına bir şey gelmemesi için her türlü önlemi almaya çalışıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Anonim (3 yıl önce)
    22.12.2020 18.15 de 6 veya 7 tane kız çocuğu gördüm. Malatya / Yeşilyurt beylerderesi tarafından geldiklerini düşünüyorum. Verdiğim saat de tam olarak Ahmet atılgan parkı karşısı Ziraat Bankası kameralarından teşhis edebilirsiniz. 1 kızın arkası montu çamurlu idi. Aralarındaki en uzun kız telefonda iletişim halinde acele bir tavırla Ziraat Bankası ndan Yeşilyurt emniyet e doğru yukarı çıkıyorlardı
    0
    0
    Yanıtla