SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıp Şahsı İz Köpeği Buldu

0
Güncellendi - 2021-10-26 14:46:11
Kayıp Şahsı İz Köpeği Buldu
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt ilçesi kırsal mahallesinde kayıp olan 66 yaşındaki alzaymır hastasını, jandarmanın iz köpeği 'Dadı', bahçede uyur vaziyette buldu.

Konuya ilişkin olarak Jandarma'dan Valilik aracılığıyla şu bilgi verildi:

"Yeşilyurt ilçesi Kuşdoğan mahallesinde ikamet eden ve Alzheimer hastası olan Bahaeddin ÖZDEMİR (1955 d. lu) isimli şahsın, 23.10.2021 günü Saat:18:00 sıralarında evden ayrıldığı ve yakınlarının tüm aramalarına rağmen bulunamadığının aynı gün 23:50 sıralarında Organize Sanayi Jandarma Karakoluna ihbar edilmesi üzerine; kayıp şahsın bulunması maksadıyla, İlçe J.K. emir komutasında Yeşilyurt İlçe J.K.lığına bağlı (5) asayiş timi, 20 Güvenlik Korucusu, dron ve iz takip köpeği marifetiyle, Afad ekiplerinin desteğiyle arama çalışmalarına derhal başlanılarak gece boyunca arama çalışmaları devam etmiştir. Arama çalışmaları devam ederken, şahsın evine yaklaşık 350 metre mesafede bulunan, halihazırda boş olan ve yazlık olarak kullanılan bir evin bahçesine 24.10.2021 günü saat 07:00 sıralarında iz takip köpeğinin(dadı isminde, Belçika malinius cinsi) tepki vermesi üzerine, şahıs evin bahçesinde uyur vaziyette bulunmuştur. Şahıs köye çağırılan 112 sağlık ekiplerinin yaptığı sağlık kontrolüne müteakip, ailesine sağlıklı bir şekilde teslim edilmiştir."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Taner cahiline kapak yapmışlar (2 yıl önce)
    Kendi cehaletinden haberdar olmayan Taner adlı ukalaya öğrenci arkadaşımız tam bir kapak yapmış. Alzaymır hastalığının yazılışı için ukalalık yapan bu kendini bilmeze TDK'ya göre bu hastalığın Türkçe okunduğu şekliyle kullanılması gerektiğini öğretmiş. Taner denilen cahili morartan öğrenci kardeşimizi kutluyorum. Taner denilen zır cahilin de artık bu tür ukalalıklar yapmadan önce googleden ve diğer kaynaklardan araştırma yapması gerektiğini öğrenmiş olmasını diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • taner (2 yıl önce)
    Yahu bu nasıl bir haberciliktir kardeşim..O hastalığı o şekilde mi yazıyorsunuz?..Sizin editörleriniz hiç mi google araması yapmıyor..ALZAYMIR mışşş..yazık yazık..Herkes yazı yazar,ama herkes haberci/gazeteci ve hatta editör olamaz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Öğrenci (2 yıl önce)taner isimli kullanıcı yorumuna
    Yahu bu nasıl bir özgüvendir kardeşim… TDK’ya bile bakmadan yazım yanlışı ahkamı mı kesiyorsunuz?.. Şu ülkede kimse mi kendi engin zekasından ve bilgisinden şüphe etmiyor… DOĞRUSUNU TDK’ya da bak yaz bari… yazık yazık… Herkes “bilip bilmeden hadsiz bir cehaletle” akıl verir ama,herkes kalifiye/kaliteli ve hatta temel düzeyde bile anadilini kullanamaz. (Aynı cümle yapısıyla yazdığım için bütün noktalama işaretlerinden özür diliyorum zira yaptığınız şu yorumda kullanmaya çalıştığınız noktalama işaretleri bizi buradan kurtarın diye ağlıyor.) Ayrıca “Bülten” haberlerinin metin yapısının sorumlusunun hangi editörler olacağının değerlendirmesini bile yapamayan insanlarla muhatap olmak zorunda oldukları için malatyahaber.com yetkililerine sabır diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kelime dogru yazilmis ama belli ki sen boş adamsın Taner kardeş. Allah sahibine yardim etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sevmek lazım (2 yıl önce)
    Bravo ellerinize sağlık, iyi ki varsınız.......
    0
    0
    Yanıtla