SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şehit Ailelerini Hiç Bir Zaman Unutmayız"

0
Güncellendi - 2021-09-21 01:30:54
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan ilçesi Kaymakamı Kemal Ülkü, 19 Eylül Gaziler günü kutlamasının ardından şehit ailelerini ziyaret etti. Ziyaret sırasında şehit aileleriyle duygusal anlar yaşandı.

Kaymakam Ülkü, Malatya’nın Arguvan ilçesine bağlı Eymir Mahallesinde şehit Astsubay Birol Akın’ın babası Hasan Akın’ı, Eymir Mahallesinde şehit Ali Askar Yüce’nin babası Muharrem Yüce’yi, Yukarı Sumenli Mahallesinde şehit Tuncay Göksu’nun annesi Fatma Göksu, Çevreli Mahallesinde Güvenlik Korucusu şehit Gani Koç’un eşi İnsaf Koç’u, Çakmak Mahallesinde şehit Kazım Daşdöğen’in annesi Sakine Daşdöğen’i evlerinde ziyaret ederek, şehit ailelerinin istekleri olup olmadığını sordu.

Kaymakam Ülkü, ziyaretleriyle ilgili yaptığı açıklamada, “Şüphesiz siz şehit ailelerimizi hiç bir zaman unutmayız. Sizler şehitlerimizin bizlere emanetisiniz. Devletimiz şehit yakınları ile ilgili olarak sosyal haklarda çok ciddi değişiklikler yaptı. Bizler şehitlerimizin hakkını ödeyemeyiz. Vatan için canlarını feda eden şehit yakınlarımızın, ailelerinin sorunlarıyla ilgilenmek, sizlerin dertlerine derman olmak bizim boynumuzun borcudur. Bütün kamu kurumları sizlerin emrinizdedir. Devlet sizlere minnettardır. Kapımız sizlere her zaman açıktır. Allah huzurumuzu, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Ziyaretlere ilçe Kaymakamı Ülkü’nün yanı sıra, İlçe Jandarma Komutanı Ali Ayva, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Yıldırım, İlçe Müftüsü Musa Beyazyüz de katıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ahmet Yalvaç (2 yıl önce)
    Allah CelleCelaluhu Cümle Şehitlerimize Gani Gani Rahmet Etsin İnşaAllahu Teâlâ Mekanları CENNET-ALA OLSUN Kederli Ailelerine SABR-CEMİL İHSAN EYLESİN
    0
    0
    Yanıtla