SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaymakamlık Mesleğini Anlattı

0
Güncellendi - 2019-12-19 01:30:14
Kaymakamlık Mesleğini Anlattı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Kale ilçesinde lise öğrencilerine kaymakamın görevi, sorumluluğu ve yetkileri anlatıldı.

Kaymakam Vekili Nurullah Kaya, İzollu Çok Programlı Anadolu Lisesinde düzenlenen "Kariyer Günleri" etkinliğinde kaymakamlık mesleği hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Öğrencilere kariyer sahibi olabilmeleri için planlı ve sistemli şekilde çalışmaları gerektiğini tavsiye eden Kaya, "Sizler hedeflerinizi belirleyip doğru ve planlı bir şekilde çalışırsanız başarıya ulaşırsınız. Başarılı olmanın temel şartı kendinize inanmanızdır." dedi.

Öğrencilerin kaymakamlık mesleğine ilişkin sorularına cevap veren Kaya, meslek seçiminin insan hayatında en önemli kararlardan biri olduğunu belirterek, "Bizler, kısıtlı imkanlarla ve zorlu şartlarda okuyarak bu mesleğe geldik. Sizler ise her türlü imkan ve teknolojiye sahipsiniz. Tek yapmanız gereken sistemli ve planlı bir şekilde çalışmaktır. Bu şekilde çalıştığınız takdirde istediğiniz üniversiteye ve bölümlere giderek hayallerinizdeki mesleğe kavuşursunuz." diye konuştu.

Programın sonunda öğrenciler, Kaya’ya çiçek takdim etti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız