SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayserispor da Hamzaoğlu'nu Gönderdi

0
Güncellendi - 2021-04-25 23:03:50
Kayserispor da Hamzaoğlu'nu Gönderdi
A- A+ PAYLAŞ

Kayserispor, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yolları ayırdı.

Süper Lig'de son 7 maçında galibiyet alamayan Kayserispor, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yolları ayırdı. Dan Petrescu'nun yerine göreve getirilen Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, bugünkü antrenman sonrasında sarı-kırmızılı takımdan ayrıldı.

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ile görüşen ve ayrılık noktasında karşılıklı mutabık olan Hamza Hamzaoğlu, sarı-kırmızılı takımdaki görevini noktaladı.

Hamzaoğlu yönetimindeki Kayserispor ligde 6 maça çıktı. Bu maçlarda sarı-kırmızılı ekip 2 mağlubiyet 4 beraberlik alırken, hiç kazanamadı. Kayserispor bu maçlarda 5 gol atarken, kalesinde ise 8 gol gördü.

Hamzaoğlu bu sezon 25 hafta Yeni Malatyaspor'da görev yapmıştı. Yeni Malatyaspor, Hamza Hamzaoğlu nezaretinde çıktığı 25 Süper Lig maçında 7 galibiyet, 9 mağlubiyet, 9’da beraberlik yaşarken, 30 puan toplayabildi. 51 yaşındaki teknik adam, Perulu oyuncu Cueva ile yaşadığı sorun sonrası oyuncuyu kadro dışı bırakmış ve sarı siyahlı kulüp, bu oyuncuyla yollarını ayırmıştı. Yeni Malatyaspor, 20 Şubat'ta Malatya'da oynanan maçta Konyaspor'a 3-2 mağlup olunca, 21 Şubat'ta Hamzaoğlu ile yollar ayrılmıştı.

Kayseri, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Uğur Türkan (2 yıl önce)
    Ya bu Hamza hoca yı görsem diyeceğim ;hocam siz Galatasaray'da nasıl şampiyonluk yaşadınız diye.Akıl alır gibi değil gittiği takımı bir şekilde çıkmaza sokmayı nasıl başarıyorsun sevgili Hamza Hamzaoğlu ? Kulüplere ders olmalı bu tercihler.Hamza hocanın Türkiye'de ki misyonu bitmiştir.Arnavutluk,Kosova,Güney Afrika ligleri Hamza hoca için idealdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Nuru bey ben geneden senin yaptiğin yorumlari beyenirim fakat sizlerin yaptiği yorumlar biraz kaba buluyorum sen bi çok kere akli evel diyorsun yani geri zekali diyorsun benim hamza hoca hakindeki moderrn lafim sen önu ironi oldığunu anlamaşsin kaba dedim siz bir adam kotü hoca olabilir kotü ftbolcida olabilir bu demek deyildirki o adam kotü insandir dersi iyi arkadaştir ama iyi oynayamiyor iyi arkadaştir ama iyi hocalik yapamiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Hocam yaşanan sıkıntılardan,sizin zerre kadar kabahatiniz yok.O kadar takımda başarısız olmuşsunuz ama hâla ,sizi öve öve bitiremeyen,en son kayseriden bile kovulmanıza rağmen bunu modern futboldan anlamayan kulüplere bağlayan futbol cahilleri yüzünden yaşadık.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    son 1 yılda çalıştığı 3 kulüptende kovuldu.üçüde halen düşme potasında.böylelerini teknik adam diye getirip kulübün kaderiyle oynadılar.Malatyaspora zerre kadar katkısı olmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (2 yıl önce)
    Hamza işi çözmüş,1) önce Malatya'da gönderilmek için elinden geleni yaptı . Sonuç: paralarını tüm alacaklarını tahsil eder tazminat alır, 2) Kayseri'de de aynı senaryo yapar yine para , tazminat alır Neticede 1 yılda kazancını ikiye katlar. Takım kalitesi, başarı , takım vizyonu önemli değil. Gelsin sıradaki ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Türkiyenin en başarısız T.direktörüsün..Seni getirenlerde Futbolun F.sinden anlamayanlar.Bunu bir kez daha gördük.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Hamza hoca boş laflari kafana takma bunler moderen tenik direktordan anlamiyor bunlar mderen ftbolden anlamiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Cueva (2 yıl önce)
    Düşen takımlardan Denizlispor ve ardından Kayseri Gençlerbirliği ve Erzurum olacak göreceksiniz Denizli para skntısı var Kayseri teknik direktör skntısı Erzurum da fikstür dan dolayı düşecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Hunkar (2 yıl önce)
    Bı cacık cikmaz bundan...artık başka bir mesleğe yönelmeli..halı saha isletsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir Sevdadır Malatyaspor (2 yıl önce)
    Bunu elli kere yazdım yine yazacağım. Bu adama iyi teknik direktör diyenler; ‘bir sezonda Galatasaray’la 3 kupası var’ diyenlerdi. O sezonki Galatasaray, Roberto Mancini’nin eseriydi. 50 yaşını geçmiş hala bu ligde bir başarısı olmayan bir insan. Hiç getirilmeseydi daha iyiydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • New Malatya (2 yıl önce)
    Bizim şansımıza her hafta sakat cezalı covid olan takımlar bize gelince as kadro çıkıyor yada t.d değişiyor ve azimli çıkıyor. Keşke bizim maçtan sonra kovulsaydı genelde yeni t.d gelen takımlar çok hırslı oluyor garantiye almak için Sivas maçını ölümüne oynayıp kazanmak ve işi Kayseri maçına çıkmadan bitirmek lazım üstüne Kayseri'yi yenip garantilemek lazım. Son üç maçımız çok çok zor ve şike olayları başladı bunun gündeme getirilmesi lazım. Erzurum maçı öncesi antepin 3 as oyuncuyu kadrodan çıkarıp Erzurum dan 3 yemesi, Rize başkanının oğlu Gençlerbirliği 2.baskanı olup Rize'nin Gençlerbirliği ne yenilmesi çok enteresan. Son haftalar bu pis işler her sene dönüyor ve ben iddia ediyorum Kasımpaşa ve başakşehir i düşürmezler. Bizim fikstür çok zor Sivas'ı ne yapıp yapalım ve yenelim oyuncular bunun bilincinde olmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bu adam için,İyi bir T.direktör değil, takımın içini boşaltıyor derken bazı aklıeveller,biz bu puanları Bu hoca sayesinde aldık diye ortalarda yorum yapıyorlardı.İçimin sızladı bir konu ise Cueva gibi bu ligin görüp göreceği çok iyi bir oyuncuyu,bu yönetim,kötü bir T.direktör olan hamza hamzaoğlunun egosuna kurban vermesiydi.H.Hamzaoğlu asla Anadolu takımlarında asla başarılı olmamış biri. Bu adamı bizim oyuncular, bu takımın oyuncuları başarılı kıldı.Adam vasfını kayseride bir kez daha belli etti.Kayserinin galibiyeti yok ve tekrar kovuldu.Bu saatden sonra Süper lig serüveni tamamen bitmiştir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakırrr (2 yıl önce)
    Denize düşen yılana sarılır.Hocam Denizlispora da bir el at.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Hamza hoca egolarını aşan bir hoca değil, kimse kusura bakmasın kompleksleri ile boğuşan bir hoca cueva gibi bir futbolcuyu katletti
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (2 yıl önce)
    Keske biz yenseydik oyle gonderilseydi cok iyi olurdu ama saglik olsun :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Dincer (2 yıl önce)
    Bizim cok iyi bir kadromuz vardi su anki durumumuz ortada bugunlerde pay sahibi kendisi.. chuevayi bizde takimdan atti kayserideyse takimin baska iyi oyuncusunu... Bir daha takimimizla yolu kesismesin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir Can (2 yıl önce)
    Hamzaoğlu bu kafayla bir yerde barınamazki zaten.Yanlıştan dönmez bide ısrarcı olur, yanlış yerde adam oynatır, oyuna gerekli müdaheleleri yapmaz vb
    0
    0
    Yanıtla
  • Codi44 (2 yıl önce)
    Malatyalinin ahını alanlardan biri hamza
    0
    0
    Yanıtla