SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaza Diye Komada Getirildi, Koca Dayağı Çıktı

0
Güncellendi - 2016-05-15 03:31:41
Kaza Diye Komada Getirildi, Koca Dayağı Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

  • Trafik kazasında yaralandığı iddiasıyla hastaneye getirilen genç kadının durumu doktorları şüphelendirdi. Ağır yaralı kadın yoğun bakıma alınırken, dövdüğü öne sürülen imam nikahlı kocası tutuklandı.

Malatya’da trafik kazasında yaralandığı iddiasıyla  hastaneye götürülen 33 yaşındaki kadının, kazadan önce imam nikahlı eşi attığı dayaktan yaralanmış olduğu belirlenince, yoğun bakıma alındı. Bu arada, kadını dövdüğü öne sürülen imam nikahlı koca mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre olay şöyle gelişti; Kernek Meydanı’nda bir aracın trafik kazasına karışması sonucunda 33 yaşındaki Z.K. adlı kadın Malatya Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Acil Servis’te kadına müdahale eden doktorlar, yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu gerekçesiyle İnönü Üniversitesi Turgut Özal tıp Merkezi’ne sevk etti. Z.K., Turgut Özal Tıp Merkezi’nde Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Servisi’ne alındı.

Yapılan incelemede, kaza gerekçesiyle getirilen kadının vücudundaki yaraların darp sonucu oluştuğu belirlenince Yeşilyurt Emniyeti Araştırma ekipleri soruşturmayı derinleştirdiler. Soruşturma sonucunda kadının Yavuz Selim Mahallesi TOKİ bölgesindeki evinde imam nikahlı eşi olduğu ileri sürülen Z.Ç. (34) tarafından dövüldüğü ve bu esnada ağır darbeler aldığı belirlendi.

Darp sonrasında meydana gelen kaza hakkında da, dayağı gizlemeye yönelik 'düzmece olabileceği' gerekçesiyle soruşturma yürütüldüğü ve kazanın oluş şeklinin de şüpheli göründüğü öğrenildi.

Olay ile ilgili soruşturmada, halen yoğun bakımda bulunan kadının imam nikahlı eşi olduğu ileri sürülen Z.Ç. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Soruşturma devam ediyor.

ARŞİV FOTO: Malatya Devlet Hastanesi Acil

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • ahmet (7 yıl önce)
    Ziya ç. bunu yapan adam
    0
    0
    Yanıtla
  • VAHİT VAR (7 yıl önce)
    ?
    0
    0
    Yanıtla