SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazada Ağır Yaralanan Genç Kurtarılamadı

0
Güncellendi - 2020-12-28 13:27:08
Kazada Ağır Yaralanan Genç Kurtarılamadı
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz Cuma gecesi Askeri Lojmanlar kavşağında meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 23 yaşındaki genç, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cuma gecesi saat 21.00 sıralarında, Anayurt Caddesi Askeri Lojmanlar girişindeki Kartal Kavşağında, Abdulvahap Ç. yönetimindeki 44 ABV 521 plakalı cip ile Serkan T. yönetimindeki 44 BU 892 plakalı otomobil çarpışmıştı. Kazada cip sürücüsünün yanı sıra bu araçta bulunan Muhammet Mustafa Öcal ile Abdulvahap Ç. yaralanmışlardı. Yaralılar, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmışlardı.

Ağır yaralı 23 yaşındaki Muhammet Mustafa Öcal'ın, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği bildirildi. Öcal'ın cenazesi, Cumartesi günü Şehir Mezarlığı Camisi'nde kılınan cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu arada, kazada hafif yaralanan sürücülerden Abdulvahap Ç. ile otomobil sürücüsü Serkan T.'nin, Cumartesi günü sevkedildikleri mahkemece tutuklandıkları öğrenildi.

Burhan KARADUMAN, SG- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Volkan (2 yıl önce)
    Rahmi akıncı ortaokulunda beraber aynı sıralarda okuduk. 12 yıl sonra ölüm haberini almakta varmış hayatta. Ah Musti ah
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Trafik kazalarında ki ölümler beni çok üzer ,kadere iman ederim ama bu ölümleri biraz dikkatli olsak önleriz veya azaltiriz diye düşünürüm, dünyada trafik kazalarında can kaybı yaşayan ülkeler arasında ön siralardayiz ,Allah ailesine sabır versin, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • S.Bzdmr (3 yıl önce)
    Ölen arkadaş iş arkadaşımız kardeşimizdi çok hoş ve çok iyi bir insandı Allah anasına babasına sabır versin Allah rahmet eylesin çok ama çok kötü birşey ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Rabbim babasına annesine sabır versin allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Gakko (3 yıl önce)
    Araçtan fırlayıp düşmüş büyük ihtimal ile.Yazik emniyet kemerinin önemi bir daha burada görülüyor.Yakinlarina Allah sabır versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Tatar kadir (3 yıl önce)
    Ölene allah rahmet eylesın..23 yaşında bir genç..keşke emniyet kemeri taksaydın kardeşim belki yaşıyordun şimdi..kazazede serkan toprak abımızede geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Vlkn44 (3 yıl önce)
    Kaza ve kader var amenna ama tedbirde var. Burada süsürü hatası elbette vardır lakin bir çok yok kavşak kazaya davetiye çıkıyor en basiti bu kavşak ışık yaptılar çalışmıyor, aydınlatma ve işaret levhaları yetersiz yolda 2 şerit yapıyorlar 2 araç geçemiyor yanyana. Sayın yetkililer baştan savma iş yapmayın yeter artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • bu yeni açılan yol tam bir mühendislik harikası kaldırım bir var bir yok yol kenarındaki uyarı levhası kamyonun aynasına çarpıyor bunuda bize hizmet diye sundular
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (3 yıl önce)
    Böyle kavşaklarda azami hız 50 galiba. Buna bir çözüm bulunmalı. 7/24 aktif olan elektronik radar sistemi geliştirilmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Geliştirmeye gerek yok , zaten var ! sabit radar direği kavşağa girerken 200 metre önce uyarıyor , kavşaktan 50 ile veya 30 ile geçmek zorunda kalıyorsun.Adamlar 20 yıldır kullanıyor,bizim yöneticilerin dünyadan haberi yok.
    0
    0
    Yanıtla