SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazada Komutan Öldü, Eşi ve 2 Çocuğu Yaralı

0
Güncellendi - 2018-12-10 17:01:06
Kazada Komutan Öldü, Eşi ve 2 Çocuğu Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde bir otomobil ile TIR'ın çarpıştığı feci kazada jandarma karakolu komutanı hayatını kaybetti, eşi ve 2 oğlu yaralandı.

Kaza, Malatya-Gölbaşı karayolu Sürgü Mahallesi’nde meydana geldi. 2 gün önce izne ayrıldığı öğrenilen Sürgü Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Başçavuş Kaan Şafak’ın kullandığı 03 PC 620 plakalı otomobil, Sürgü Mahallesi’nde sürücüsü öğrenilemeyen 27 LM 069 plakalı TIR ile çarpıştı. Feci kazada araçta sıkışan sürücüsü Kaan Şafak (42) ile eşi Serap Şafak (31), çocukları Kerem Aykan (6) ve Kuzey Emir (4) itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından araçtan çıkartıldı.

Kazada Astsubay Başçavuş Kaan Şafak olay yerinde hayatını kaybederken, eşi ve 2 çocuğu ise ambulansla Malatya’ya sevk edildi. Kaza sonrası hurdaya dönen otomobil çekici yardımı ile olay yerinden kaldırılırken jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kazada yaralanan Serap Şafak ile iki oğlunun ise durumlarının ağır olduğu ve hayati risklerinin devam ettiği öğrenildi.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Mustafa Sülü (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Ailesine şifalar versin,
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman Arslan (5 yıl önce)
    Allah gani gani rahmet eylesin çok sevdiğim babacan bi komutan di ankarada birlikte geçirdiğimiz zaman benim için çok değerliydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Komutana Allah'tan rahmet, Ailesine ve Askeri personellerimize başsağlığı diliyorum. Eşi ve çocuklarına Yüce Mevlam'dan şifalar temenni ediyorum. Ö N E M L İ: Yalnız kazanın gerçekleştiği yere ilgili kurumların dikkatini çekerim. Orada iki üç restaurant var ve karşı yola geçişler denetimsiz. Ölümlü ve yaralanmalı kazalar kaçınılmaz. Lütfen dikkat...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir sarı (5 yıl önce)
    ALLAH CC KOMUTANIMIZIN MEKANINI CENNET EYLESİN.EŞİNE VE ÇOCUKLARINA ACİL ŞIFALAR DİLİYORUM...
    0
    0
    Yanıtla
  • feramuz karaca (5 yıl önce)
    Cenabı Allah rahmet eylesin. Mekanı Cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • vaylog44 (5 yıl önce)
    Yollar duble oldu hala bu kazalar özellikle otomobillerin tırların altına girmesine bir anlam veremiyorum.Kazada hayatı kaybeden Komutanın mekanı cennet yaralılara allah şifalar versin çok büyük acı allah sabırlar versin yakınlarına
    0
    0
    Yanıtla