SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kazanamıyorsak, 1 Puan İçin Mücadele Ediyoruz"

0
Güncellendi - 2021-02-16 06:20:56
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Hadebe, kanat oyuncusu Mustafa Eskihellaç ve ileri uç oyuncusu Kubilay Kanatsızkuş, Fraport-TAV Antalyaspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Takımın genç oyuncusu Mustafa Eskihellaç, Antalyaspor maçıyla ilgili “Alınan 1 puanı, kazanılmış bir puan olarak görüyorum. İyi futbol oynayamadık, pozisyonlara giremedik, golü bulacak pozisyonlar üretemedik. Bu şekilde olduğu içinde 1 puanın iyi olduğunu düşünüyorum” yorumunu yaptı.

Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Teenage Lingani Hadebe, Fraport-TAV Antalyaspor maçında iyi bir futbol oraya koyduklarını ifade etti.

Güzel bir maç olduğunu dile getiren Hadebe, “Sahaya, ‘kazanamıyorsak kaybetmeyeceğiz’ anlayışıyla çıkıyoruz. Kazanamıyorsak, 1 puanı almak için takım olarak mücadele ediyoruz. Önemli olan kaybetmemek” dedi.

Sarı siyahlı takımın genç kanat oyuncusu Mustafa Eskihellaç ise “Bu haftalarda puan almamız gerektiğini biliyoruz. Aşağılardan uzaklaşıp, yukarılara yaklaşmak için alınan her puanın önemi büyük. Antalya’da da güzel bir hava ve zemin vardı. Bence güzel bir oyun izlettiremedik. Çok pozisyon olmadı. İki takımın karşılıklı mücadelesiyle geçti. Maç beraberlikle sonuçlandı. Bizim için geri düştükten sonra deplasmandan alınan 1 puan iyi diye düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Eskihellaç, Antalyaspor karşısında çok iyi oynamadıklarını kaydederek, “Alınan 1 puanı, kazanılmış bir puan olarak görüyorum. Tabii ki biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Bunu çoğu maçta da gösterdik. Deplasmanda galibiyetlerimizde oldu ama iyi bir mücadele gösterdik. İyi futbol oynayamadık, pozisyonlara giremedik, golü bulacak pozisyonlar üretemedik. Bu şekilde olduğu içinde 1 puanın iyi olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Yeni Malatyaspor’un ileri uç oyuncusu Kubilay Kanatsızkuş da Antalyaspor maçına ilişkin şunları söyledi: “Ülkece 13 şehidimiz var. Şehitlerimizin ailelerine başsağlığı diliyorum. Aslında iki takımda çok pozisyon üretemedi. Ortada geçen bir maçtı. Çok kazanmak istiyorduk. Kazanmak için iyi hazırlanmıştık ama deplasmandan bir puan aldık. Deplasmanda olduğumuz için yenilmemek önemliydi bizim için. Umarım önümüzdeki hafta içeride galibiyet alıp üst sıralara doğru tırmanırız.”

Kanatsızkuş, sıkışık maç trafiğiyle ilgili ise “Benim 2 maç cezam vardı. Hafta içi ve hafta sonu maçlarını çok sık bir tempoda oynadık. İnsan bir süre sonra buna da alışıyor. 2 maçlık cezanın ardından sanki kendimi bayağı uzun bir süre oynamamış gibi hissettim. 40 maçlık bir serüven var, herkese sıra gelecek, herkes oynayacak. Bende forma bulduğum maçlarda elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Tarkan (3 yıl önce)
    Tetteh hiç antrenman yapmıyor galiba orta yuvarlağın dışına pek çıkamıyor nasıl bu hale geldi anlamış değilim
    0
    0
    Yanıtla
  • Tetteh bu hale getirildi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Doğruya doğru ligde en gösterişsiz en lakayt en amaçsız en mücadele gücü düşük futbolu biz oynuyoruz. Düşünüyorumda bir Fenerbahçe bir de Rizespor maçı hariç şöyle keyifle maç seyredemedim.Buna rağmen 29 puan bayağı iyi.Son haftalarda kilit oyuncularda bayağı form füşüklüğü var ki bu sadece para veya Hamza Hocaya bağlanamaz.Ne yapıp edip Konya maçında üç puan almalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aziz (3 yıl önce)
    kim gol atacak adam çöplere servet ödedi kulüp battı takım penaltı hariç gol atamıyor git be adam git artık adil
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (3 yıl önce)
    Kubilay Kanatsızkuş demiş 40 maçlık serüven var herkese sıra gelecek Hamza başımızda olduğu sürece aynı kadroyla çıkar kardeşim sen ve Umut abin hep kadroda için rahat olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • 44_44_42 (3 yıl önce)
    Kendileri bile oynadıkları oyunu beğenmiyor lar Baska söyleyecek söz bırakmamışlar bütün maçlarda berabere kalmaya razılar.
    0
    0
    Yanıtla