SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kazanarak Veda Etmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2019-05-16 23:46:17
A- A+ PAYLAŞ

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Yeni Malatyaspor maçı öncesi, "Bu sezon sahamızdaki son maçı kazanarak taraftarlarımıza veda etmek istiyoruz" dedi.

Korkmaz, sezonun ikinci yarısını ve 18 Mayıs Cumartesi günü oynanacak Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasını değerlendirdi. Sezonun ikinci yarısında hep final maçı oynadıklarını belirterek, "Bu takım, sezon başında yaşanan kaos ve sorunlara rağmen o final maçlarını iyi oynayarak geldi. Gerçekten de son 3 maçı çıkardığımızda, o zamana kadar başarıyla götürdük. Takımımız herkesin takdirini aldı. Burada oyuncuların çok büyük emekleri, çok büyük fedakarlıkları ve çok büyük özverisi var" şeklinde konuştu.

Son 3 maç 

Son oynanan 3 maçı da değerlendiren Korkmaz, “Erzurum maçını çok iyi oynadık. Buna rağmen kazanamadık. Göztepe maçının ilk yarısını iyi oynadık, ama maalesef ikinci yarısında hakemin davranış olarak bize uyguladığı psikoloji, kararları ve oyun içindeki görüntüsü oyuncularımızı epeyce etkiledi. O etkilenme, o psikoloji bizi epeyce yıprattı ve bu Bursaspor maçına da yansıdı diyebilirim. Tabi ki Bursaspor maçında da iyi oynamadık” diye konuştu.

"Kazanarak veda etmek istiyoruz" 

Ligde bu hafta oynayacakları Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasına da değinen Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, “Malatyaspor maçı, aynı zamanda bu sezon sahamızda oynadığımız son karşılaşma olacak. Hem iyi oyun hem de herkesi memnun edecek skor almak istiyoruz. İnşallah hafta sonu bunu başaracağız. Bu sezon sahamızdaki son maçı kazanarak taraftarlarımıza veda etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Antalya, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Bundan nasıl hoca olur ya.?
    0
    0
    Yanıtla
  • İlyas (4 yıl önce)
    Sen git Göztepeye Erzuruma bursaya puanları ver hiç oyun oynama son maçta kazanmak istiyoruz diye açıklama yap çok inandırıcısin korkmaz. Bı kardeşin mert kadar Malatya'ya hizmetin olmadı. Cumartesi seni de yenecegiz KORKMAz...
    0
    0
    Yanıtla