SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Yeni Malatya Kupada Son 16'ya Kaldı:2-2

0
Güncellendi - 2019-12-18 17:50:28
B.Yeni Malatya Kupada Son 16'ya Kaldı:2-2
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası 5.Eleme Turu rövanş karşılaşmasında BtcTurk Yeni Malatyaspor, deplasmanda TFF 1.Lig’de yer alan Ankara temsilcisi Keçiörengücü ile deplasmanda 2-2 kalarak, kupada son 16’ya kaldı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5.Eleme Turu ilk maçında sahasında 3-1 kazandığı mücadelenin rövanşında Ankara’da Keçiörengücü ile karşı karşıya geldi. 

Mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Keçiörengücü, mücadelenin 50.dakikasında 1-0 öne geçti. Ankara ekibini öne geçiren golü Abdulkadir Kuzey kaydetti. Soner Gönül’ün kullandığı taç atışı sonrası topla buluşan Abdulkadir Kuzey, ceza sahası içerisinde üç oyuncu arasından sert ve düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. 

Keçiörengücü, karşılaşmada farkı 2’ye çıkarttı. Soldan topu taşıyan Dialiba, ceza sahası içerisine pasını gönderdi. İshak Çakmak topun gelişine vurdu, kaleci Ufuk topu karşıladı dönen topu Abdulkadir Kuzey tamamladı ve 63.dakikada skor 2-0’a geldi. 

78.dakikada Robin Yalçın’ın uzun gönderdiği pasta soldan ceza alanına giren Fofana topu ağlara gönderdi ve maçta durumu 2-1’e getirdi. 87.dakikada Keçiörengücü savunmasında Rıdvan’ın hatası sonrası topu kazanan Erkan Kaş, ceza sahasına girdi ve pasını Guilherme’ye çıkarttı. Guilherme rahatlıkla topu ağlara gönderdi ve skor 2-2’ye geldi. 

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve mücadele 2-2’lik eşitlikle sonuçlandı. İlk karşılaşmayı sahasında 3-1 kazanan BtcTurk Yeni Malatyaspor, bir üst tura yani son 16’ya kalmayı başardı.

STAT: Aktepe Stadı 

HAKEMLER: Hakan Ceylan (İzmir Bölgesi-Üst Klasman Hakemi), Baran Eraslan (İzmir Bölgesi-Üst Klasman Yardımcı Hakemi), Sezgin Çınar (İzmir Bölgesi-Üst Klasman Yardımcı Hakemi), 4.hakem Levent Balcı (İzmir Bölgesi-Klasman Hakemi) 

KEÇİÖRENGÜCÜ: 22.Muhammed Birkan Tetik, 2.Rıdvan Şimşek (Dk.90+2 Erdem Onur Beytaş), 28.Soner Gönül, 3.Cihan Can, 6.İdrissa Diarra, 25.Uğur Utlu, 13.İshak Çakmak, 8.Burak Aydın (Dk.79 Levy Clement Madinda), 70.Boubacar Dialiba Diabang, 7.Hasan Bilal (Dk.64 Theodore Bernard Mendy), 9.Abdulkadir Kuzey 

YEDEKLER: 99.Boran Güngör, 4.Erdi Dikmen, 10.Levy Clement Madinda, 11.Erdem Onur Beytaş, 1.Sertaç Çam, 77.Cem Ekinci, 55.Theodore Bernard Mendy

TEKNİK SORUMLU: Hamdi Yılmaz 

BTCTURK YENİ MALATYASPOR: 35.Ufuk Ceylan, 3.Erkan Kaş, 10.Thievy Guivane Bifouma Koulossa, 14.Ahmed Ildız, 15.Mustafa Akbaş, 16.Teenage Lingani Hadebe, 18.Adis Jahovic, 19.Afriyie Acquah (Dk.46 Robin Yalçın), 25.Ghaylen Chaaleli (Dk.74 Moryke Fofana), 76.Özer Özdemir, 77.Rahman Buğra Çağıran (Dk.64 Guilherme Costa Marques)

YEDEKLER: 22.Abdulsamed Damlu, 6.Robin Yalçın, 7.Gökhan Töre, 8.Murat Yıldırım, 20.Mitchell Donald, 21.Moryke Fofana, 53.Yiğithan Güveli, 66.Guilherme Costa Marques, 91.Sakıb Aytaç

TEKNİK SORUMLU: Sergen Yalçın 

GOLLER: Dk. 50 ve Dk. 63 Abdulkadir Kuzey (Keçiörengücü), Dk.78 Moryke Fofana, Dk. 87 Guilherme Costa Marques  (BtcTurk Yeni Malatyaspor).

SARI KARTLAR: Soner Gönül, Abdulkadir Kuzey, Uğur Utlu (Keçiörengücü), Rahman Buğra Çağıran, Teenage Lingani Hadebe (BtcTurk Yeni Malatyaspor)

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    Bırakın yersiz eleştirileri,takımın tur atlamış,son 16 ya kalmış teşekkürler,ayağınıza sağlık önemli olan bu değilmi sayın Malatya lılar......................
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ. (4 yıl önce)
    Başarılar malatyam ,yolun açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (4 yıl önce)
    rahman bugra ve benzer oyuncular acil olarak gitmeli bunlar Malatyaspora köstek oluyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Rahman buğra acil olarak gönderilmeli 5 yildir Malatya da halen kendini 3.lig de sanıyor geldiği lig de bu oyuncuya 300 bin euro vermek nasil bir kafa kupada az kalsın eleniyorduk buğra ve chalalei bu ligin oyuncusu değill
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)Salih isimli kullanıcı yorumuna
    Bunlardan önce Erkan Kaş denen yeteneksizin gönderılmesi lazım. Her maç insanın saçını başını yolduruyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Haklısıniz ama 2.goldeki asisti kendini affettirdi bu maçta
    0
    0
    Yanıtla