SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kemal Umre Yolunda

0
Güncellendi - 2018-12-08 04:41:31
Kemal Umre Yolunda
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yaşayan Down Sendromlu Kemal Çaputçu, Engelliler Haftasında umreye gitti.

Çaputçu ailesi, Malatya çarşı merkezinin  renkli simalarından olan ve hemen hemen herkes tarafından tanınan Down Sendromlu Kemal Çaputçu’nun en büyük hayallerinden birini yerine getirdi.

Umreye gitmek için yıllarca hayal kuran engelli genç bu hayaline Engelliler Haftasında kavuştu. Çaputçu, ailesi tarafından umreye götürüldü.

Malatya Büyükşehir Belediyesi önünde düzenlenen programla Umreye uğurlanan Çaputçu’nun mutluluğu gözlerinden okundu.

Gitmeden önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kemal Çaputçu, uzun konuşmasında özetle “Umreye gidiyorum, emeği geçenlere teşekkür ediyorum devletim, milletim için umrede dua edeceğim” dedi.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Necmettin (5 yıl önce)
    Selamlar ben kemalin kaldığı evin komşusu Necmettin, evet haber anlamsız olmuş yengesi tüm giderlerini karşılayarak umreye götürmüştür Allah ondan razı olsun bizde şahitlik ederiz eyvallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nilgün (5 yıl önce)
    Kemal çaputcü benim amcam bizim kıymetlimizdir.kesinlikle benim annem hiçbir yardım almadan kendisi götürmüştür. Yalan haber yapıldığı için sizi kınıyorum. Bizim görüşlerimiz alınmadan yalan haberler yapmanız gazeteciliğinize yakışmadı. Haberin biran önce düzeltilmesı gazeteciliğinize yakışan bir hareket olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Semih Ünver (5 yıl önce)
    Öncelikle Kemal'i Umreye götüren ve imkanları sağlayan yengesidir! Yapılan bu haber doğru değil! Kimin götürdüğüne takıldığımdan değil, Kemal'i kimsesizleştirip onu seven,koruyan bakımını yapan gerçek emek sahibinin, birilerinin duyarsız bu haberi araştırmadan yapması ve bu haber sayesinde aile yakınlarının olumsuz bakış açılarıdır. Kemal'i seven koruyan esnafımız, iş adamlarımız çok hepsine teşekkür ediyorum. Haberin düzeltilmesini arz ediyorum. Saygılarımla.
    0
    0
    Yanıtla