SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kendisini Takdir Etmek Lazım"

0
Güncellendi - 2019-10-14 03:36:02
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor kulüp basın sözcüsü Hakkı Çelikel, “Takım hüviyetimiz hala çok iyi devam ediyor. İnanıyorum ki ilerleyen günlerde daha da üzerine koyarak, kendimizi geliştireceğiz” dedi.

Çelikel, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı değerlendirmek amacıyla Medipol Başakşehir ile bir hazırlık karşılaşması oynadıklarını ifade etti.

Hazırlık karşılaşmasında takımın genel performansını beğendiğini dile getiren Çelikel, “Bu aslında olması gereken bir hazırlık karşılaşmasıydı. Takımımız ayağında top tutmayı, hücum etmeyi seven bir görüntü sergiledi. Bu bizim için önemliydi. 1-0 mağlup olduk ama sonuca bakmayalım. Biz, genel manada takımın toplu görünüşüne bakmak istedik. Ben takımı gayet iyi buldum” dedi.

Çelikel, 15 günlük milli aranın takıma iyi geldiğini kaydederek, şunları ifade etti: “Hem yedek oyuncularımızın denenmesi hem de sakat oyuncularımızın takımımıza dönmesi iyi olmuş. Takım hüviyetimiz hala çok iyi devam ediyor. İnanıyorum ki ilerleyen günlerde daha da üzerine koyarak, kendimizi geliştireceğiz.”

Altyapıdaki oyunculara da önem verdiklerini dile getiren Çelikel, “Oyuncularımızın önünü açmak istiyoruz. Sağ olsun hocamızda böyle bir hamle yaptı. Altyapıdan iki oyuncuyu aldı. Kendisini takdir etmek lazım” dedi.

Çelikel, takımın bu oyun temposunu ilerlettiği zamanlarda çok daha iyi olacağını ifade ederek, “Ben inanıyorum ki Konya maçında sakat oyuncularımız takıma geri dönecek. Bifouma bizim önemli bir eksiğimizdi. Bunu kabul edelim. Bifouma, bizim oyun formatımıza çok uygun bir oyuncu. Seyir zevki açısından da çok orijinal bir futbolcu. Bifouma’nın futbolculuğu dışında vücut kombinasyonu çok farklı. Bu bize de keyif veriyor. Bifouma, hamle açısından da önemli bir oyuncu. Bifouma’nın aramıza dönmesine çok sevindik. Biz Gökhan’ı, Yiğithan’ı da bekliyoruz. Onlarda tam anlamıyla takıma döndüğü zaman kombinasyonumuz her geçen gün daha da artacak. Biz buna inanıyoruz” diye konuştu.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Şimdiye kadar yiğithanı sahada gören oldumu?Hiç takımın formasını giymeyen bir futbolcu nasıl beklenir?
    0
    0
    Yanıtla