SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kent Meydanı Sağlıklaştırılması İçin Başkana Yetki

0
Güncellendi - 2020-10-16 16:39:21
Kent Meydanı Sağlıklaştırılması İçin Başkana Yetki
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısının III. Birleşimi, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda, Belediye Başkan Vekili Mehmet Çolak Başkanlığında yapıldı.

Toplantıda ilk olarak mazeret dilekçelerinin Meclis Üyelerinin bilgilerine sunulmasının ardından gündemde yer alan maddelerin görüşülmesine geçildi.

Meclis toplantısında, gündem maddeleri arasında yer alan bazı imar konuları görüşülerek karara bağlanırken bazı imar maddeleri de ilgili komisyonlara havale edildi.

Gündem maddeleri arasında yer alan Kent Merkezi Meydan Düzenlemesi ve Sokak Sağlıklaştırılması işi ile ilgili olarak Büyükşehir Belediye Başkanı’na yetki verilmesi ile ilgili madde görüşülerek karara bağlandı. Doğanyol Belediye Başkanlığı’nın ek bütçe talebi hakkındaki Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından sunulan teklif görüşülerek kabul edildi.

Ayrıca Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na atanan Şaban Aşıcı ve Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığına atanan Ahmet Özer’in atamaları ile ilgili Meclis Üyeleri bilgilendirildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısının 11 Kasım 2020 Çarşamba günü saat 14.00’de yapılmasına karar verildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Nuri (3 yıl önce)
    Hasan Kardeş, Kent Merkezi Meydan Düzenlemesi ve Sokak Sağlıklaştırması projesinin ne olduğunu biliyor musun. Bazı iş ve işlemlerin yürütülebilmesi için Meclis Başkana yetki verir. Sen bu yetkinin niçin neden verildiğini biliyor musun? Keşke yapılmak intenen projenin ne olduğunu bilsen de ona göre konuşsan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Büyük başkan Selo dan dünya bir ilk proje onu izlemeye devam edin. "Kent Merkezi Meydan Düzenlemesi ve Sokak Sağlıklaştırılması" için başkana yetki verilmiş buda Dünyada bir ilk... Başkan bu yetkisini nasıl kullanacak çok merak ediyorum Ne günlere kaldık gülek mi ağlayak mı karar veremiyoruz..
    0
    0
    Yanıtla