SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kent Meydanı Yapımını İstişare Ettik"

0
Güncellendi - 2021-01-21 04:05:20
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ankara’da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile bir araya geldi. Bakan Kurum,  “Gürkan ile kent meydanı yapımı için devam eden çalışmaları ve çevre projelerini istişare ettik” açıklamasını yaptı.   

-“Kent Meydanı yapımı için ...” 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ziyarete ilişkin açıklamasında; “Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan ile yeni kent meydanı yapımı için devam eden çalışmaları ve çevre projelerini istişare ettik. Şehrimizde yaşam kalitesini arttıracak tüm yatırımların hayata geçirilmesinde Büyükşehir Belediyemizin yanındayız.” dedi. 

-Gürkan’dan Bakan Kurum’a teşekkür 

Gürkan ise Bakan Kurum’u ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurumu Beyefendi’yi ziyaret ederek, Malatya’mız ile alakalı devam eden projeler ve belediyemiz projeleri hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Sayın Bakanımıza ilgi ve alakaları için teşekkür ediyorum.” şeklinde bilgi verdi.   

-DSİ Genel Müdürlüğüne ziyaret  

Devlet Su İşleri Genel Müdür Vekili Kaya Yıldız’ı da ziyaret eden Gürkan verdiği bilgide, “Devlet Su İşleri Genel Müdür Vekili Kaya Yıldız Beyefendi’yi ziyaret ederek, Malatya’mızda tamamlanan ve devam eden yatırımlarımızın durumu ile alakalı istişarelerde bulunduk. Misafirperverlikleri ve alakaları için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kaydetti.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Öncelikle şehrin bir master planı olmalı. Hiç mi şehir plancınz yok?
    0
    0
    Yanıtla
  • Fukara (3 yıl önce)
    Bi zahmet şehrin içine bi kapalı otopark yapın
    0
    0
    Yanıtla
  • Aa (3 yıl önce)
    Büyük şehire büyük proje! Kent meydanı, artık bir büyük şehir parklarla meydanlarla övünmemeli, bunlar sıradan şeyler. Büyük şehir istihdam yaratacak, şehre katma değer kazandıracak şeylerle uğraşmalı. MEM binasını alalım şu okulu yıkalım bunlar yangından mal kaçırmaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (3 yıl önce)
    Biri meydan yapar,biri harığ(kanal) yapar,biri müteahhit lik yapar.uçuyoruz memleket olarak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Niyeyse ben yapılan birşey göremedim acaba neden dir
    0
    0
    Yanıtla
  • Pütürgeli (3 yıl önce)
    Hep istişare birazda çalışsanız daha iyi olacak kendiniz için istişare etmişsinizdir
    0
    0
    Yanıtla
  • Para yok.nasıl çalışacak.anca iştişare başka bi icraat yok
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (3 yıl önce)
    meydanda 3-5 ağaç kalmış tabi onlarıda kesmek lazım. karışmayın dokunmayın. birsürü köy yolu asfaltsız, susuz, elektrikleri bir gün var bir gün yok, gidin oralara hizmet edin. insanlara istihdam olacak yatırımlar yapın. her gelen başkan aynı yerleri aynı kaldırımları yeniliyor. ve farklı birşey yapanda yok, sonuçta her taraf betona dönüşüyor. örnek kernek meydanı münir erkal (daha öncedini bilmiyorum yaşımdan dolayı :)) zamanından beri her gelen oraya birşeyler yapıyor. 30-40 yaşkarındaki ağaçları kedip yerine beton dökmek nedir anlamıyorum. hürriyet parkı, vilayetin arkasındaki ağaçlık alan eskiden ormanın içinde oturur hissi verirdi, şimdi her tarafları beton. mümkünse hiç karışmayın özellikle ağaçlık alanlara.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kiktepeli (3 yıl önce)
    Umarım beton yığını olmaz yeşil bir meydan lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (3 yıl önce)
    Milli Eğitim önündeki resmi törenler Hürriyet Parkında yapılabilir. Milli eğitim binası yıkılıp yeri yeşil alanı ve suyu bol bir meydan yapılabilir ama lütfen Kernek ve Gazi Parkı gibi beton park olmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetcan (3 yıl önce)
    yıkım ekibi işbaşında
    0
    0
    Yanıtla
  • Mirro (3 yıl önce)
    Yoruma gerek varmı hehe he he diyip geçilir bundan sonra
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan yıldırım (3 yıl önce)
    Sayın Başkanım Çalişma ve hizmetlerinizden dolayı sizleri tebrik ederim Sayın başkanım DSİ müdürümüz ,tarımsal sulamada Gökpınar sulama projesindeki Sayaçla su kulanımına geçilmesini bu sene saglayabilirlermi...........? 5 senedir bölge çiftcileri olarak israrla sayaçla su kullanılmasını talep etmekdeyiz Su israfi hat safada bilgilerinize arz ederim
    0
    0
    Yanıtla
  • Arkın (3 yıl önce)
    Kent meydanı projesi yapılırsa gürkan kent tarihine izin bırakmış olacak. Akmaya çalışan şelaler donacaktır.
    0
    0
    Yanıtla